Postat în original de
Alex Dumitru
Total de acord. Se vor elibera foarte multe domenii fie din considerente financiare, fie pentru ca proprietarul a uitat/nu-l mai intereseaza.
Cele bune tot nu se vor elibera, dar pentru cine cauta sa faca ceva serios cu ele, sigur s-ar gasi domenii ok.
Eu fac pariu cu oricare dintre voi, ca nu prindeti un domeniu premium.
Sunt mult prea multi bani in joc, iar ani de zile, eu cat si altii, am evitat sa incercam "eliberarea" lor, exact pentru ca "altcineva" le inregistra, legal = primul venit, primul sevit. Cum regula ramane in picioare, uitati de domeniile bune.
Doar daca voi considerati un domeniu bun, ceva gen: alex.ro (e un ex). Eu am alte 10 domenii, pe care le-as vrea, chiar si contra cost, dar nu-mi fac planuri.
Nu sunt domenii, eu am 4 posturi deschise cu 30$ pt sugestie si uite ca nu am gasit, pentru ca cele mai ok sunt deja inregistrare si pastrate pentru "pe viitor".
Daca voi considerati ca cine are un domeniu bun, o sa fuga de cei 10-30 euro / anual, va inselati! Or sa se elibereze fix domeniile junk, deci masura este doar pt incasari, partea cu "beneficii" este inexistenta!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.