Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Ma , da ati capiat cu discutiile astea inutile.
Hai sa iti spun o treaba. Se poate trai si fara dmoz. Fa tu un site de calitate ca o sa fii in primele pagini si fara dmoz.
Acum, @Mica , sa iti spun o poveste . Am propus un site spre inscriere intr-o categorie pastorita de trask . Am incercat sa urmaresc zilnic aceasta categorie si sincer sa iti zic am ramas uimit. Numarul de siteuri se modifica zilnic. Siteuri noi se adauga, siteuri vechi sunt sterse. Deci omul isi face treaba. Tinand cont de faptul ca e o treaba voluntara, imi voi astepta cuminte randul si, daca, am un site ok, va fi listat, daca nu, voi mai lucra la el. Simplu ca buna ziua. Nu stau sa il balacaresc pe trask acum ca nu imi accepta siteul in DMOZ, pentru ca evident fiind vorba de siteul meu nu pot fi obiectiv. Am incredere in judecata lui, pentru ca daca este acolo, nu este intamplator. Oamenii astia nu sunt acolo sa saboteze concurenta sau sa isi promoveze siteurile proprii, sunt acolo sa puna umarul la dezvoltarea celui mai mare director editat de oameni din lume.
Atata vreme cat nu aveti probe concrete, lasati oamenii sa isi faca treaba si nu mai aruncati cu noroi.
PS: Nu am absolut nici o afiliere nici cu trask, si nici cu vreun alt editor DMOZ. Il respect pentru ceea ce face si atat.
Va rog sa-mi scuzati limbajul, moderatorul va avea 100% dreptate daca imi va suspenda contul dar m-am saturat de lepre, catei si lingai.

Robyroy, ai uitat sa-i spui si numele siteului pe care sa-l inscrie si banuiesc ca esti plin de respect pentru binele pe care il face trask omenirii. Trimite-i un PM. Cred totusi ca nu ai spus totul. Arata-ne cum decurge o zi din viata demiurgului, cum se scoala el dimineata la prima ora si cum primul cuvant rostit este DMOZ. Cum isi petrece el toata ziulica ca un martir al neamului jertfit pe altarul directorului, cum isi mananca pranzisorul frugal, covrigi uscati cu apa chioara in fata monitorului pentru a nu precupeti nici o clipa pretioasa pentru editarea siteurilor natiunii. Si cum se duce el, cu directoru-n gand, seara, la culcare.

Da, am multe siteuri, unele inscrise in DMOZ acum cativa ani. La astea muncesc mai putin, sunt bine plasate, unele chiar primele in categoria lor. Am si alte siteuri care nu au fost inscrise in DMOZ si la care, pentru a fi intre primele, trebuie depusa o munca mai mult decat dubla.
Sa nu vina acum domnii deontologi si mari mesteri in SEO sa-mi spuna sa-mi vad cuminte de treaba si sa optimizez la nesfarsit siteurile, sa pun continut original, etc. Stiu asta si o fac.
Dmoz are o influenta mare in plasarea siteului in rezultatele cautarilor pe Google si asta o stie toata lumea. Sa dau un exemplu: Aveam un site plasat pe locul 19 in google dupa un cuvant cheie. A urcat si a coborat timp de cateva luni cu 3-4 pozitii. Imediat dupa ce siteul a fost listat in DMOZ a urcat pe locul 3 iar numarul vizitatorilor s-a inzecit. Mai am un site cu continut subtire la care nu am umblat de mai bine de un an si care a ramas in top 10 inaintea unor siteuri de 100 de ori mai bune, actualizate zilnic, cu SEO facut de mari maestri ai genului. Ce are in plus siteul meu? Este inscris in DMOZ. Asa ca sa nu-mi spuna mie domnii editori si lingaii de pe langa ei ca inscrierea in DMOZ nu are o importanta deosebita, ca este un editor ca oricare altul si ca domniile lor fac munca patriotica in folosul comunitatii. Idealisti nu am mai vazut de la revolutie. Dormiti linistiti, editorii natiunii lucreaza pentru voi.
Am o intrebare: daca google nu va mai va mai lua in seama DMOZ, cati dintre ei vor mai ramane acolo sacrificandu-si timpul lor pretios?