mmariusel, te asigur ca ODP se transforma pe zi ce trece. Iti spun oficial.
In rest...ai dreptate,....carcotasii de pe DP stiu mai bine ce vorbesc...nu incape indoiala.
Prostii...site-urile sint acceptate permanet. Exceptand momentele in care se fac back up-uri de sistem sau se asteapta propagarea unor modificari tehnice.Pe partea de websituri straine nu se mai accepta content nou. Peste tot pe web vad explicatii gen, sunt prea multe in queue. Cum denumeti tu un sistem care stagneaza care nu pune content nou?
Nu cred ca aveti idee cat continut nou trebuie prelucrat de o mana de editori.
Multi nu stiti ce vorbiti, dar plecati urechea la ce zic altii..mai nestiutori ca voi.
In general, discutiile despre ODP, chiar si cu userii romani, tind catre mituri si probleme specifice sectiunii englezesti.
Ceea ce eu sustin aici tine de specificul sectiunii romanesti si in general despre ODP.
Nu vad rostul discutiilor despre editori englezi sau din orice alta categorie, exceptand World/Română, corupti, lenesi si ce mai vreti voi..care nu au fost dovediti ca fiind astfel.
Nu vad rostul discutiilor despre probleme si mituri englezesti legate despre activitatea generala, dar cu tinta spre editorii romani.
Pentru probleme legate de site-urile englezesti...cred ca e indicat sa va "informati" de pe forumurile de "specialitate", aici fiind un forum romanesc ce contine discutii despre sectiunea romana din ODP.

Răspunde cu citat