Sunt sigur ca nu e o coincidenta.... Ma amenintat si in cateva zile deja eram pe a doua pagina... mai cateva zile si eram a treia pagina... Oricum in afar de download ma ne le...nam nimica ilegal pe site cu troyane...cu voturi sau po r no
. Dar sa stiti ca atunci cand am coborat aveam link exchange si banner exchange cu siteuri por*o... poate a fost de aia... Acum am vorbit cu baiatu si a zis ca mia facut ceva chestii ca sa ma coboare si ca daca ii pun linkurile siteului lui in al meu ma va urca din nou...Deci nu stiu cum ma va putea urca
Lam intrebat cum ma coborat si a zis ca nici pe 1000$ nu miar zice... in fine...

. Ma amenintat si in cateva zile deja eram pe a doua pagina... mai cateva zile si eram a treia pagina... Oricum in afar de download ma ne le...nam nimica ilegal pe site cu troyane...cu voturi sau po r no
. Dar sa stiti ca atunci cand am coborat aveam link exchange si banner exchange cu siteuri por*o... poate a fost de aia... Acum am vorbit cu baiatu si a zis ca mia facut ceva chestii ca sa ma coboare si ca daca ii pun linkurile siteului lui in al meu ma va urca din nou...Deci nu stiu cum ma va putea urca
Răspunde cu citat