http://search.yahoo.com/search?p=link%3Aht...l=0&fr=sfp&b=11
am cam putintele ... dar daca le cresc punand linkuri pe pagine care nau PR decat 0 ajuta la cresterea PR ? ....
Multumesc anticipat .
http://search.yahoo.com/search?p=link%3Aht...l=0&fr=sfp&b=11
am cam putintele ... dar daca le cresc punand linkuri pe pagine care nau PR decat 0 ajuta la cresterea PR ? ....
Multumesc anticipat .
Salut,
Eu zic sa nu iti bati capul cu Pagerank-ul.
Cu stima,
Razvan Pop
Razvan .... de ce zici sa nu imi bat capul cu PR ...
si daca nu cu PR atunci cu ce ?
s-a constatat ca PR nu mai are un rol asa mare in clasificarea rezultatelor in SERP, site-uri cu PR 1 se claseaza in fata celor cu PR4...
poti sa-ti bati capul cu noi IBLs-uri optimizate pentru anumite cuvinte cheie din situl tau...
sunt bune si de rank 0 ..linkuri multe sa fie
Ideea este urmatoarea:
PR-ul nu te ajuta la pozitionare in SERPs (Search Engine Results Pages). Si normal ca un backlink de pe o pagina cu PR 6 echivaleaza, poate, cu 50 de backlink-uri de pe o pagina cu PR 0.
Prima ta grija ar trebui sa fie on-page SEO. Asigura-te ca pagina ta e asa cum trebuie din punct de vedere al continutului, titlurilor si mai nou meta-urilor (keywords si description). Tinand cont de faptul ca e un site nou Googlebot o sa te viziteze mai rar, de aceea e bine sa-ti indexeze o pagina bine optimizata din prima.
Dupa ce esti multumit de continut poti incepe o campanie de "link building".
Bafta.
Cu stima,
Razvan Pop
1. PR semnifica o apreciere generala a unui site. Cu cat mai mare cu atat mai bine. Indirect ajuta si la pozitionarea in rezultate.
2. Cu cat PR este mai mare, cu atat Googlebot indexeaza mai adanc intr-un site, si mai frecvent.
3. Cu un PR mai mare, esti mult mai valoros dpdv al link-exchange-ului sau al vanzarii de link-uri.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
La linkuri cand zici optimizare pt anume keywords conteaza titleu nu ce cuvinte folosesti in el ?
de ex daca vrei webdesign pui in title cuvantu webdesign .... nu ?
Ok mersi .
se intampla cateodata ca google sa prefere anumite linkuri de rank 0 fata de cele de rank 4-5-6...la fel ca si pozitionarea.si am observat asta f des ,mai ales la siteurile care sunt f mici...chiar si de o simpla pagina
Se numeste sandbox ? La asta te referi ? :wink:Originally posted by brahma
[b]se intampla cateodata ca google sa prefere anumite linkuri de rank 0 fata de cele de rank 4-5-6...la fel ca si pozitionarea.si am observat asta f des ,mai ales la siteurile care sunt f mici...chiar si de o simpla pagina
Lui google nu o sa ii placa niciodata paginile pr0 :wink:
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)