La mine esti pe 20.
Eu zic sa mai astepti ceva timp sa vezi daca isi revine.
1.Exista (cel putin) o metoda black seo aproape imposibil de detectat, prin care se poate scoate un site din gugal urgent, dar nu cred ca este cazul tau, deoarece caderea era mult mai brusca si mult mai puternica - adica zburai direct in pagina 20, nu pe locul 20...
2.Avand in vedere ca am eliminat cosmarul cel mare, poti sa te apuci sa analizezi backlink-urile catre tine din webmaster central (google) si/sau yahoo. Daca observi foarte multe link-uri (peste 30% din numarul total de link-uri) care vin catre tine de pe tot felul de site-uri cu care nu ai vrea sa ai de-aface, (sau link-uri de felul celor amintite de deadworldisee de pe tot felul de forumuri sau site-uri) atunci:
A. Fa o lista cu acele link-uri si trimite un mail la google (din webmaster central) in care le explici ca ai suspiciunea de a se fi folosit metode de black seo asupra site-ului tau in urma unei amenintari.
B. Incearca sa iei legatura cu proprietarii site-urilor (forumurilor) pe care nu vrei sa ai link-uri si cerele sa iti steraga link-urile de acolo.
EDIT:
Daca prin punerea la download a melodiilor de pe site comiti o ilegalitate atnci uita de punctul A...

Răspunde cu citat