Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 33 din 33

Subiect: Mai punem tag-uri in articole?

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Link-urile interne pot aduce penalizari daca sunt folosite in exces? Softul pe care-l folosesc creeaza taglink-uri pentru cuvintele "tag-uite" - de exemplu, daca pun tag pe cuvantul "sport", voi avea link intern cu ancora pe acest cuvant de fiecare data cand il voi posta.

In alta ordina de idei, daca pun cateva link-uri interne (pe money keywords) in semnatura , care imi apare automat la fiecare mesaj postat de mine, pot risca o penalizare, sau asta ma ajuta sa cresc autoritatea in SERP pe cuvintele respective?

Multumesc!

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de LogOn Vezi Post
    Link-urile interne pot aduce penalizari daca sunt folosite in exces? Softul pe care-l folosesc creeaza taglink-uri pentru cuvintele "tag-uite" - de exemplu, daca pun tag pe cuvantul "sport", voi avea link intern cu ancora pe acest cuvant de fiecare data cand il voi posta.
    Da. Over optimization este motiv de penalizare. Supra optimizarea poate sa insemne prea multe linkuri cu money keywords in anchor, poa' sa insemne densitate prea mare de cuvinte cheie in text, in alt-uri, in H-uri, in bold sau italic. O regula de bun simt, in cazul cand ai dubii, este sa pui linkuri pe taguri daca crezi vor fi de folos utilizatorilor. N-ar trebui sa ai in minte go0gle, ci utilizatorul. De exemplu, poti avea un meniu in partea de sus si altul in partea de jos. Desi pare redundant, daca pagina are mai mult continut, utilizatorul va fi multumit sa gaseasca mai usor meniul de jos, dupa lectura articolului, decat sa mai scroleze pana sus. Intr-un astfel de caz nu vei fi penalizat. Dar, daca in josul unui articol ai 10 taguri cu linkuri, si cele 10 sunt de tipul keyword1+keyword2, keyword1+keyword3, keyword1+keyword4, samd poti fi penalizat pentru spam pentru keyword1.

Citat Postat în original de LogOn Vezi Post
    In alta ordina de idei, daca pun cateva link-uri interne (pe money keywords) in semnatura , care imi apare automat la fiecare mesaj postat de mine, pot risca o penalizare, sau asta ma ajuta sa cresc autoritatea in SERP pe cuvintele respective?
    Multumesc!
    Depinde cate alte linkuri si cu ce anchor-e mai sunt in pagina. De principiu, chestiile automate nu prea functioneaza. Imi imaginez ca ai un forum in care, pe un thread se discuta despre tablete, iar tu vii cu linkul din semnatura care zice "placi grafice de calitate". Nu cred ca vei creste pagina respectiva pe cautarile "placi grafice de calitate", mai ales daca pe aceasta nisa este oarece concurenta si nici nu cred ca vei creste site-ul pe aceeasi cautare.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    22

Implicit

Am inteles. Iti multumesc Vicarious pentru raspunsul atat de complet pe care mi l-ai dat!

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th April 2015, 14:55
  2. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 22nd March 2013, 15:28
  3. Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 2nd June 2012, 18:47
  4. Cate cuvinte sa punem in <title> si de ce
    De Cristian Mezei în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 6th October 2008, 17:30
  5. Hai sa punem de-un... SPAM :D