20-30 de useri de pe google? Ca sa fii mai aproape de adevar zi 2000-3000 de useri/ pe zi de pe google cel putin.
Iar despre alte metode de a aduce trafic avem si noi habar, numai ca aici fiind un forum de seo, nu prea stam sa discutam subiecte offtopic.
Dar poti sa postezi threadul respectiv, sunt multi incepatori, plus ca oricine poate invata ceva nou, nu?
Chestia cu raportarea catre Google cred ca e o sperietoare sau nu functioneaza in anumite cazuri. Hopa.ro are sute de raportari de spam, de mai bine de 6 luni din cate stiu eu, poate si mai mult, dar omul inca ia bani buni din reclame puse pe pagini fara continut....Destul de stresant sa cauti ceva si sa gasesti..."Cautari asemanatoare" si nimic mai mult.
Mersi Diana, interesant de stiut.
Salut,
am nevoie de o confirmare, cat de lung poate fi un Title? cate caractere poate avea?
multumesc frumos
Cred ca poti pune un kilometru de text in titlu. Dar Google iti va arata doar 65 de caractere.
Ultima modificare făcută de Tudi; 8th January 2008 la 20:34. Motiv: Gramatica :-z
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)