Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Numarul Cuvintelor Cheie

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit Numarul Cuvintelor Cheie

Am prins obiceiul sa imi achizitionez domeniile ,respectand regula urmatoare , sa fie format din 2-3 cuvinte ,acestea fiind unite de o cratima sau doua, fie ca e vorba de un site in limba romana ,fie ca e vorba de un site in limba englza, insa nu pun prepozitii sau cuvinte de legatura, poate fi vazuta ca o greseala?
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Wonders este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data īnscrierii
    24th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    51
    Putere Rep
    26

Implicit

In nici un caz nu poate fi vorba de o greseala, "magazin-de-calculatoare" sau "magazin-calculatoare" tot aia e. Numele domeniului te ajuta foarte putin, pe unele nise nu te ajuta deloc...

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vārstă
    33
    Posturi
    272
    Putere Rep
    27

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

numele domeniului nu conteaza cat va conta apoi optimizarea continutului. Gandestete la trilulilu, domeniul nu are nici o legatura cu materialele postate dar, in timp a devenit un "brand" adica si eMag nu are domeniu gen calculatoare si electrocasnice.ro (cu cratimi pe acolo....) Un nume original, si o descriere buna apoi plus cuvintele cheie potrivite, face dintr-un domeniu tot ce-ti trebuie pentru un site.
    Un alt exemplu voyo.ro este site de filme online dar nu se numeste filme-online.ro sau filme2012.ro
    Sper ca intelegi ca numele domeniului nu conteaza nici 1% spre deosebire de descrierea care o vede omui pe google, cuvinte cheie si continut.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data īnscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred ca domeniul inca are efect. Colegii mei au dat niste exemple gresite, alea sint branduri.
    Apoi, cuv cheie in domeniu poate da un avantaj uneori. Diferenta se face intre IBLs si onpage.

Indiferent, ele trebuiesc sustinute in functie de concurenta.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Voi ati facut referire la site uri de 2 cuvinte plus o prepozitie, dar pentru site ce au forma de genul portal-filme-actiune , pot fi vazute prost de catre google?
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th May 2011
    Vārstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

Cratime -> cam multe doua cratime. iar daca ai si cuvinte medii spe lungi, o sa iasa un domeniu prea lung, iar multi dintre noi recunoastem ca ne plictisim sa scriem in address bar un domeniu kilometric. e drept ca poate il facem doar pt cautari, insa ideal e sa ne gandim si la vizitatorii directi, adica cel mai bine ar fi pt ei in primul rand. asadar maxim o cratima, parerea mea.

Keyword in numele domeniului -> mmm... are o mica influenta, din ce am observat pe propria piele, dar nu decisiva. trebuie sustinut de onpage si extern. imi pare ca avanseaza mai usor cand are keyword.

portal-filme-actiune -> atat timp cat scrii despre filme de actiune e ok. treaba asta cu "il vede bine" poate ca a fost dusa la o extrema de webmasteri si seoisti. Google este in general obiectiv. E si subiectiv uneori. Treaba cu "il vede bine" se aplica atunci cand webmasterul isi vede de ograda lui si de treaba lui.
    Ultima modificare făcută de iuddavali; 25th March 2012 la 19:38.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Densitatea cuvintelor cheie
    De valentin īn forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd December 2011, 10:06
  2. Analiza cuvintelor cheie - numarul de rezultate relevante returnate de google
    De tanshi īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th August 2011, 17:19
  3. Cum as putea sa evaluez dificultatea cuvintelor cheie?
    De stefan002377 īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th June 2011, 14:44
  4. Despre densitatea cuvintelor cheie in text
    De Tyna īn forumul Google
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 22nd May 2011, 18:08
  5. Logica alegerii cuvintelor cheie
    De matryx īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th January 2005, 21:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •