Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Analiza cuvintelor cheie - numarul de rezultate relevante returnate de google

tanshi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Locaţie
    Ramnicu Sarat, Buzau
    Vârstă
    43
    Posturi
    214
    Putere Rep
    27

Implicit Analiza cuvintelor cheie - numarul de rezultate relevante returnate de google

In analiza cuvintelor cheie pe care o fac de obicei unul dintre factorii pentru a determina competitia este si numarul de rezultate relevante returnate de google -
    dau cautare fraza, adica "cuvant cheie" si ma uit dupa cifra pe care o returneaza google in mesajul

In order to show you the most relevant results, we have omitted some entries very similar to the xxx already displayed.

Pe .com consider competitie mica atunci cand google returneaza mai putin de 400 rezultate relevante, dar pe .ro nu am idee - foloseste cineva aceasta tehnica?
    La 300 rezultate relevante pe .ro se poate considera competitia mica?
    The best things in life aren't things

GrindcoreVlad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th August 2010
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    57
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tanshi Vezi Post
    Pe .com consider competitie mica atunci cand google returneaza mai putin de 400 rezultate relevante, dar pe .ro nu am idee - foloseste cineva aceasta tehnica?
    La 300 rezultate relevante pe .ro se poate considera competitia mica?
    Da, am folosit și o să mai folosesc această tehnică dar nu mă ajută foarte mult în luarea unei decizii. (Îmi bazez alegerea folosind această metodă mai mult în cazul "balotajului" dintre 1-2-3 cuvinte).

Mult mai importanți consider că sunt factori de gen "folosirea în Titlu sau H" a cuvântului respectiv sau dacă vorbim despre cuvinte cu un nr. mare de căutări "distribuția anchor text-ului" pentru primul concurent și pentru cel de pe poziția 10 să spunem.
    But that's just me...
    Mai ales pentru .COM câteodată ajută Traffic Travis la catalogrea gradul de concurență (easy or hard to rank for).

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

Implicit

Nu stiu cat de buna e tehnica asta, pt ca de cele mai multe ori te bati cu cei de pe primele 3 pagini, nu te intereseaza daca e ceva sau nu pe pagina 50...

Am facut niste verificari, si da 300-400 rezultate relevante mi se pare o competitie mica.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum as putea sa evaluez dificultatea cuvintelor cheie?
    De stefan002377 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th June 2011, 14:44
  2. Despre densitatea cuvintelor cheie in text
    De Tyna în forumul Google
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 22nd May 2011, 18:08
  3. Cuvintele Cheie: Multe, Putine Sau Relevante
    De meetzah în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 18th October 2010, 02:03
  4. Logica alegerii cuvintelor cheie
    De matryx în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th January 2005, 21:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •