Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Dificultate in alegea Keywordurilor !! HELP PLS !!!

Bebe este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Question Dificultate in alegea Keywordurilor !! HELP PLS !!!

Salutare tuturor ,
    Am si eu o nelamurire, poate imi puteti da niste sfaturi. Mi-ar fi de mare folos.

Sa presupunem ca am un site/comunitate on-line cu functiuni precum events, gallery, competition, portfolio, si incerc sa il ridic in top, folosind keyworduri cu competitie redusa si unele cuvinte lungi.

Nisa fiind 3d, keywordurile ar trebui sa implice cuvantul "3d". Problema este ca acest keyword genereaza milioane de cautari lunare. Deci al aduce in top este practic imposibil. Acest lucru m-a determinat sa folosesc keyworduri generice, formate din 2/3 cuvinte (ex. 3d building sau 3d modeling, 3d images, etc), care la randul lor genereaza fiecare peste 30.000 de cautari globale lunare.

Datorita functiunilor multiple ale site-ului precum gallery, comeptition, portfolio, etc. sunt confuz daca ar trebui sa utilizez keyworduri specifice functiunilor site-ului, precum latest 3d events, fresh 3d events sau upcoming 3d events. Insa problema e ca fiecare din acestea genereaza peste 30.000 de cautari globale lunare.

Ar trebui sa ma axez pe keyworduri generice sau keyworduri specifice functiunilor site-ului??

Sa presupunem ca m-am decis sa folosesc keywordurile generice,dar datorita unei competitii mari am fost nevoit sa aprofundez keywordurile, obtinand keyworduri precum: fresh 3d buildings, top 3d buildings 2011, etc. si astfel construind o lista de cca. 30 de cuvinte continand 3d building ca si cuvant principal. Daca procedez la fel pentru restul cuvintelor 3d modeling, 3d images si restul pe care mi le-am notat, ajung sa am o lista de keyworduri de peste 10.000, datorita faptului ca fiecare dintre ele genereaza alte keyworuri.

PS: sunt constient ca nici un utilizator nu a dat peste facebook cautand pe google "social network website", dar totusi tind sa cred ca ar fi indicat sa folosesc ceva keyworduri.

Si acum intrebarile mele legate de aceasta problema:

1. Este aceasta abordare corecta? deoarece generand 10.000 de keyworduri este mult peste masura si am impresia ca nu am facut ceva bine. Efectiv ma invart in cerc fara nici un rezultat...

2. Cum imi pot da seama ce keyworduri sa aleg pentru a ajunge in top in motoarele de cautare? Si de ce acele cuvinte?

3. Cate keyworduri ar trebui sa folosesc ? Si poate-mi dati o idee unde sa le introduc in pagina, tinand cont de faptul ca site-ul nu este unul de stiri care sa contina multe articole.

4. Ar trebui sa ma axez pe keyworduri formate din 2 cuvinte avand cautari lunare intre 10.000 si 30.000 sau pe keyworduri formate din mai mult de 2 cuvinte cu cautari lunare cuprinse intre 100 - 5.000.

In final cu ajutorul ajutorului vostru si printr-un miracol voi reusii sa creez lista de keyworduri

Va multumesc anticipat.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

Ai inceput spunand ca vrei optimizare "folosind keyworduri cu competitie redusa si unele cuvinte lungi", apoi ai continuat pe alta tema.
    Sa stii ca nu castigi nimic generand 10.000 kw, sau mai bine zis, nu e problema sa generezi cuvinte cheie.
    Tu iti cunosti puterea/stiinta in a optimiza, poti verifica cu google adwords tool cate cautari sunt pe cuvantul cheie, sau pur si simplu, manual, verifici in google siteurile din prima pagina pe cautarea respectiva, pentru ca iti vei face o idee daca ai forta sa ii depasesti.
    Oarecum ontopic, ar trebui ca optimizarea pe kw principale sa iti genereze si long tails uri, dar aici revii la puterea ta. Daca esti "mic", atunci cauta longtailurile cu cautari decente si nu foarte aglomerate pe nisa respectiva, si optimizezi doar pe ele.

Dar am senzatia ca gandirea ta e oarecum un pic gresita, documenteaza-te un pic ce inseamna keyword si ce inseamna optimizare, nu stiu de ce am senzatia ca tu consideri ca rezolvi tot daca umpli siteul de cuvinte cheie.

GrindcoreVlad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th August 2010
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    57
    Putere Rep
    27

Implicit

1. Dacă urmărești de la început clasarea pe poziții fruntașe pentru câteva keyword-uri competitive și te axezi doar pe optimizarea acestora, ne vei primi trafic până în momentul în care rank-ezi pentru ele. Deci dacă îți convine acest lucru, atunci focuseaă-te de la început pe termenii cu 30k de căutări lunare. Dacă nu, începe cu optimizarea long și medium tail words. Începi prin a optimzia un cuvânt mai lung și încet încet te muți spre o variantă mai scurtă (odată ce ocupi poziția dorită).

2. Cuvintele pe care le alegi trebuie să aibă 100% legătură cu conținutul de pe pagină. Spre exemplu pentru o pagină ce prezintă imagini cu sfere 3d, vei încerca să o optimizezi pentru "3D Sphere Pictures" nu pentru "Beautiful 3D Pictures". Pentru fiecare cuvânt pe care îl urmărești trebuie să vezi și volumul de căutări. Vei alege cuvinte care au un număr semnificativ de căutări lunare. Dacă e să alegi între un cuvânt cu 36 de căutări/lună și unul de 1700 îl vei alege pe cel cu 1700. Însă dacă ai un cuvânt cu 360 de căutări și altul cu 10000 e înțelept să-l abordezi pe cel cu 360 (mai ales dacă site-ul se află la început). Cel mai important e, repet, ca aceste cuvinte să expreme cât mai bine despre ce e vorba în pagină.

3. E un common practice ca fiecare pagină să fie optimizată pentru 1-3 short and medium keywords. Odată ce te clasezi pe poziții înalte cu acestea, vei rank-a și pentru unele long tail-uri. Keyword-urile le introduci unde se poate, dar fără a forța nota sau a face keyword stuffing (cum a menționat anterior și Kidu).

4.Personal aș opta pentru keyword-urile mai lungi. Cu timpul, repet, poți trece la cele mai scurte.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Boom de la Netbridge in dificultate cu platile
    De lovelife în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th March 2009, 17:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •