Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Densitatea cuvintelor cheie

valentin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th March 2011
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    193
    Putere Rep
    28

Implicit Densitatea cuvintelor cheie

Stie cineva care este densitatea acceptata a cuvinteleor cheie intr-un articol?
    Eu tot citesc pe diverse site-uri de specialitate ca este intre 5-7% (sincer mi se pare cam mult) acum cineva imi spune ca sau cam schimbat regulile si ca ar fi 1-2% (ce mi se pare cam putin) pana la urma d.p.d.v.r SEO care ar fi valoarea acceptata, stie cineva ?

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    30

Implicit

S-a mai discutat. Uite aici parerile Despre densitatea cuvintelor cheie in text
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

What is the ideal keyword density of a page? - YouTube distinsul inginer lamureste lucrurile. Ideal e sa iei un om si sa ii citesti textul, el o sa iti zica daca e ok sau nu.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

adrianciocalau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    47
    Posturi
    103
    Putere Rep
    28

Implicit

”Adevărul” e undeva la mijloc... Da, marele Google predică folosirea limbajului natural, cât mai apropiat de vorbirea curentă, etc. Dar ”Google” tot o ”mașină” rămâne și poate doar să tindă spre naturalețea umană. Care la rândul ei ține de percepție. Cine poate decide că un text e ”mai natural” decât altul?

Sunt atât de mulți factori implicați în povestea asta cu poziționarea în Google încât e imposibil de găsit ”rețete”, mai ales de genul ăsta: 3%, 5%, 50%... tot ce pot spune eu din experiența de până acum e că nu întotdeauna teoria se potrivește cu realitatea. Totul ține de EXPERIMENT: testează diverse versiuni ale paginii, încearcă diferite ponderi, experimentează.

Din fericire, de ceva vreme încoace, Google e mult mai rapid în răspunsuri decât era acum câțiva ani așa că te poți ”juca”. Asta-i o veste bună! Înainte te gândeai de 100 de ori înainte de a schimba un cuvânt pe pagină pentru că puteai să aștepți săptămâni sau chiar luni până să vezi o reacție. Și dacă reacția nu era bună... oooops! Mai bagi un ban, mai tragi o dată...

Am mai observat un lucru, poate mă înșel, dar merită spus: după ce faci o modificare onsite pe o pagină, nu te panica sau nu te entuziasma prea tare la prima mișcare în ranking: fie în sus fie în jos. De cele mai multe ori urmează o replică. Ca la cutremur Ce vreau să spun e că dacă după o astfel de modificare te duci un loc sau două în jos, nu te grăbi cu ”undo”. Ai răbdare și mai așteaptă o vreme. S-ar putea să vezi imediat o îmbunătățire și dintr-o cădere ușoară să evolueze într-o îmbunătățire față de poziția inițială. Dacă însă căderea continuă, e clar că ceva e în neregulă. La fel și invers. Nu te bucura prea tare că ai urcat un loc. Peste câteva zile s-ar putea să cazi trei Evident, situația nu ține doar de tine, pentru că între timp ”concurența nu doarme” și s-ar putea să ”fie de la ei”...

În fine, ce mă dezamăgește pe mine la Mr.G în ultima vreme e că toată ”optimizarea” asta s-a redus aproape la un singur cuvânt: BACKLINKS. Sad, but true.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Analiza cuvintelor cheie - numarul de rezultate relevante returnate de google
    De tanshi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th August 2011, 18:19
  2. Cum as putea sa evaluez dificultatea cuvintelor cheie?
    De stefan002377 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th June 2011, 15:44
  3. Despre densitatea cuvintelor cheie in text
    De Tyna în forumul Google
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 22nd May 2011, 19:08
  4. Logica alegerii cuvintelor cheie
    De matryx în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th January 2005, 22:49

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •