domaintools tocmai a lansat Web Archive of 250 Million Website Screenshots - Screenshots.com si se pare ca au arhiva pentru unele site-uri incepand chiar cu 2004 ....... spre ex in cazul seopedia.ro primul screenshot a fost facut in 23 Mai 2007 ...
![]()
domaintools tocmai a lansat Web Archive of 250 Million Website Screenshots - Screenshots.com si se pare ca au arhiva pentru unele site-uri incepand chiar cu 2004 ....... spre ex in cazul seopedia.ro primul screenshot a fost facut in 23 Mai 2007 ...
![]()
Wayback Machine inca functioneaza la Internet Archive: Digital Library of Free Books, Movies, Music & Wayback Machine
Folosesc archive.org de 2 ani, o singura treaba ma enerveaza ca nu se salveaza tot css-ul la un site.
Pe screenshots.com gasesti doar poze facute site-ului, dar in combinatie cu archive.org iasa exact ce-mi trebuie![]()
Apar aceleasi rezultate ca si pe screenshots.comCel mai tare e asta:
http://thumbnails.domaintools.com/sc...1173942000.jpg
Un serviciu bun dar deocamdata nu se compara cu archive.org.
Mi-ati facut un cadou indirect dar frumos cu acest topic. Am gasit si eu ceva ce nu aveam salvat niciunde si care intre timp s-a pierdut.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)