Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Cuvinte Cheie sau Expresii ?

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    27

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Cuvinte Cheie sau Expresii ?

Citind un ghid pe internet, am observat ca este recomandabil ca cuvintele cheie ale unui site sa fie formate din cate 3 cuvinte sau chiar 4, cazuri ca 2 cuvinte chestie sa fie intalnite doar la site urile noi.
    Stand putin pe ganduri m-am gadit ca ideal ar fi sa am in compozitiea titlului, expresi de 3 cuvinte, nemaiavand in titlul un singur cuvant sau doua.
    Poate reprezenta un dezavantaj pentru site-ul meu ,daca in titlu va aparea ceva de genu ' Vanzare produse lemn, produse ieftine din lemn, produse noi din lemn?

O alta nedumerire, ma gandesc ca la un momendat o sa fac si o harta a site-ului facuta din tagguri, in cazul unui site de jocuri, daca tagul jocuri aventura afiseaza 1000 de pagini difierite iar tagul jocuri aventura 500 de rezultate, pot fi penalizat?
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data īnscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galaži
    Vārstă
    38
    Posturi
    326
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu pot sć zic cć sunt expertć īn seo, dar ceea ce am observat īn cazul meu este cć atunci cānd folosesc expresii tip, funcționeazć extrem de bine. Eu aș merge pe expresii, pentru cć sunt mult mai precise (cred eu).
    Scriu articole īn romānć ŗi englezć.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    27

Implicit

Din cate numar de cuvinte ar trebuie sa fie formata o expresie,sa ma limitez la 3?

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data īnscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Limiteaza-te la cate cuvinte ai nevoie dar nu exagera. Nu-ti face un standard de 3 cuvinte daca tu ai nevoie de 4 ca fraza ta sa fie clara.

Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    27

Implicit

Am citit ca imporante sunt primele 3 expresii restu neavand importanta,e adevarat?

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    27

Implicit

De sa nu aibe importanta? Sa zicem ca tu ai "BomboanePentruBebelusiCareDauDinMainiMult.NET " (aberant exemplul meu, dar sa zicem ca are potential trafic) ei bine atunci cand cineva o sa caute expresia de mai sus Gogu' o sa interpreteze domeniul tau ca: "bomboane pentru bebelusi care dau din maini mult" adica fix ce a cautat omul, daca mai ai si acelasi titlu la tine deja in rezultat ai de 2 ori expresia respectiva. Deci practic ai intarit si titlul, in concluzie nu vad de ce ar conta daca ai domeniul de 100 cuvinte atat timp cat se cauta si poate aduce trafic.
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Ramonel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data īnscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    34
    Posturi
    154
    Putere Rep
    26

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Parerea mea este ca depinde foarte mult de domeniul site-ului si de competitie. Iti dau exemplu cum a procedat eu intr-o industrie unde competitia era foarte mare. De exemplu: sa zicem ca ai un outlet de rochii de mireasa. Sa ajungi primul pe expresia "rochii de mireasa" este foarte greu insa, poti sa incepi sa te focusezi pe expresiile "rochii de mireasa ieftine" sau "rochii de mireasa lichidare de stoc" (e un exemplu). Asa iti va fi mult mai usor sa te ridici pe acea expresie secundara pentru ca acolo probabil competitia e mai mica iar tu targetezi o singura nisa. Apoi dupa ce ai reusit sa ajungi sus pe aceste expresii (ai avut cresteri de trafic, PR, te-ai facut un pic cunoscut) poti sa incepi sa te focusezi si pe cuvantul "rochii de mireasa". Eu am procedat asa in cazul site-urilor unde competitia era foarte mare.

In ceea ce priveste site-urile unde competitia este mica m-am focusat direct pe expresiile cele mai cautate, indiferent ca acestea au fost alcatuite din doua cuvinte, pentru ca acolo nu este asa mult de munca si reusesti mult mai usor sa ajungi pe primele pozitii.

GeorgianBogdan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    25th March 2012
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

Implicit

un lucru este sigur, expresiile formate din mai multe cuvinte(long tail) iti targheteaza mult mai bine clientii, un dejavantaj pe care il au acestea, este ca acestea au cautari mult mai putine decat un cuvant cheie format din max. doua cuvinte,cea ce inseamna ca un vizitator pe long tail este mult mai probabil un client, decat in cazul unui cavant cheie format din maxim doua cuvinte.

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare cuvinte cheie
    De LuKian īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th August 2011, 19:09
  2. Ajutor cuvinte cheie
    De piciu1993 īn forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 29th August 2011, 12:25
  3. Concentratie cuvinte cheie
    De kuerten īn forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th April 2007, 10:41
  4. cuvinte cheie ...
    De orio777 īn forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th February 2007, 13:49
  5. Cuvinte cheie.
    De Brindusa īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd January 2006, 17:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •