25th March 2012, 11:52
1 out of 2 members found this post helpful.
Cuvinte Cheie sau Expresii ?
Citind un ghid pe internet, am observat ca este recomandabil ca cuvintele cheie ale unui site sa fie formate din cate 3 cuvinte sau chiar 4, cazuri ca 2 cuvinte chestie sa fie intalnite doar la site urile noi.
Stand putin pe ganduri m-am gadit ca ideal ar fi sa am in compozitiea titlului, expresi de 3 cuvinte, nemaiavand in titlul un singur cuvant sau doua.
Poate reprezenta un dezavantaj pentru site-ul meu ,daca in titlu va aparea ceva de genu ' Vanzare produse lemn, produse ieftine din lemn, produse noi din lemn?
O alta nedumerire, ma gandesc ca la un momendat o sa fac si o harta a site-ului facuta din tagguri, in cazul unui site de jocuri, daca tagul jocuri aventura afiseaza 1000 de pagini difierite iar tagul jocuri aventura 500 de rezultate, pot fi penalizat?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
26th March 2012, 12:43
2 out of 2 members found this post helpful.
Parerea mea este ca depinde foarte mult de domeniul site-ului si de competitie. Iti dau exemplu cum a procedat eu intr-o industrie unde competitia era foarte mare. De exemplu: sa zicem ca ai un outlet de rochii de mireasa. Sa ajungi primul pe expresia "rochii de mireasa" este foarte greu insa, poti sa incepi sa te focusezi pe expresiile "rochii de mireasa ieftine" sau "rochii de mireasa lichidare de stoc" (e un exemplu). Asa iti va fi mult mai usor sa te ridici pe acea expresie secundara pentru ca acolo probabil competitia e mai mica iar tu targetezi o singura nisa. Apoi dupa ce ai reusit sa ajungi sus pe aceste expresii (ai avut cresteri de trafic, PR, te-ai facut un pic cunoscut) poti sa incepi sa te focusezi si pe cuvantul "rochii de mireasa". Eu am procedat asa in cazul site-urilor unde competitia era foarte mare.
In ceea ce priveste site-urile unde competitia este mica m-am focusat direct pe expresiile cele mai cautate, indiferent ca acestea au fost alcatuite din doua cuvinte, pentru ca acolo nu este asa mult de munca si reusesti mult mai usor sa ajungi pe primele pozitii.