Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Din punctul meu de vedere este o nisa in care castigi pe necazul unora care pierd, si ceea ce nu este prea OK din punct de vedere a consecintelor KARMICE, eu o consider o nisa "murdara", cu efecte posibil negative.
Eu prefer sa am o afacere in care castig daca castiga si partenerii mei de afaceri, o afacere in care eu castig doar daca pierd altii are multe "energii negative"
Te-ai gandit ca poate aparea printre clientii tai, un "nebun" care sa ia un pistol din "piata"
si sa vina la tine si sa spuna, din cauza sfaturilor de la tine de pe site si-a pierdut casa si masina? Poti sa faci fata la asa ceva?
Site-ul de afiliere e partener cu casa de pariuri si cand casa castiga, castiga si el. Nu cu pariorul. Important e sa le zici si sa-i faci si pe ei sa constientizeze ca nu exista garantii ca poate castiga. Iar apoi (ca mi s-a mai spus o chestie asemanatoare), eu consider ca daca n-ar paria prin link-urile mele de afiliere, ar paria prin ale altora. Casele de pariuri oricum exista cu sau fara mine pe acolo.