Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Ai de la mine 100 de euro, sa-mi duci parior.ro in top 10 in 6 luni. E pozitia 50, o balarie de site, vechime 2005, nu am timp de el, si m-am lasat de pariuri de 3 ani Are vre-o 100 de linkuri, l-am dat la directoare acum 1 luna cred. Ca sa nu stea degeaba
Cu aroganta nu ajungi departe Eu vorbeam serios. Sunt convins ca stiu mai bine ca tine ce pot face si ce nu. So....

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Nu am analizat nisa, nu ma intereseaza, dar la prima vedere, poti intra in top 10 si mai repede (6-12 luni), dar trebuie sa stii meserie foarte bine (cum stiu putini in RO, cred ca mai putin de 100 de oameni), si sa ai un buget decent
Sincer, nu cred ca trebuie sa fii chiar SEO expert cu experienta de 5-10 ani ca sa urci un site in top 10 pt keyword-ul asta. Iti garantez ca daca ai sa analizezi putin competitia, vei vedea ca nu-i asa greu precum pare. Uite-te putin ce backlink-uri au unii din top 10 si ai sa-ti dai seama cum sta treaba. Oricum, nu-i un domeniu care sa ma pasioneze asa tare ca sa ma bag pe el, ori daca nu-mi place un domeniu, nu ma pot ocupa prea mult de el... Tot ce fac, fac ca-mi place si atunci totul merge mult mai usor