Hm... sincer, nu cred ca se poate pune problema cati ani ar dura sa intri in top 10. Cred ca se poate face f lejer in 6 luni iar ca investitie, poti face ceva cu wordpress f usor si banii sa-i investesti doar in advertoriale. Cu 100-200 de euro intri usor in top 10 in juma de an, fara discutii. Dar este totusi ceva de munca: continut adaugat frecvent, postarea comentariilor in mod constant, inscriere in directoare, advertoriale gratuite in mare parte, guest post-uri, bookmarking la toate articolele, ceva profiluri pe forumuri...
@100R in top 10 nu este nimeni cu PR 5 si nu are nimeni mai mult de 100k backlink-uri in Y! site explorer. Totusi, hai sa fim seriosi, sunt 4 site-uri in top 10 cu sub 1k backlink-uri in Y! site explorer. (BTW, probabil cel putin 10% din acele backlink-uri nu sunt valide, mai ales daca postezi comentarii pe bloguri care afiseaza in sidebar latest comments si atunci crawlereaza Y! toate paginile site-ului, iti arata ca ai 1000 backlink-uri, dar peste o zi, nu mai este link-ul acolo la latest comments, ca mai comenteaza altii intre timp).
Sunt convins ca poate fi adus in top 10 in 6-8 luni si fara investitie (bani), dar trebuie ceva mai mult timp. Totusi, cu 10E pt inscriere in directoare de la Laurentiu si cu restul facut manual se face destul de lejer. Intrebarea e in cat timp si cat trebuie investit pt prima pozitie. Top 10 este accesibil, zic eu.
Cel mai bun exemplu este pariu.info cu vechime de 1 an, nu beneficiaza de prezenta keyword-ului in numele domeniului (pariu nu este pus cu bold in SERPs). Jumatate din backlink-uri sunt de pe .com, o parte sunt din signaturi pe forumuri, nu are pariuri sportive in nume, alt si title la imagini... Deci este loc de mai bine.
In concluzie, parerea mea e ca se poate ajunge in top 10 in max 6 luni cu max 200 euro, desi s-ar putea restrange bugetul si la 100 de euro, cu ceva mai multa implicare
LE: si inca o chestie, ca am vazut ca a postat Tom ceva in legatura cu traficul pe care-l poti obtine fiind pe 5. De fapt, cel de pe 5 obtine cam de 10 ori mai putini vizitatori decat primu loc, iar primul loc nu se poate astepta la mai mult de 60% din keyword-ul "pariuri sportive" din cat arata GAKT "Exact Searches" per month... Deci din cele 40k cautari exacte lunar, nu te poti astepta la mai mult de 2-3k vizite pe luna pt "pariuri sportive". Parerea mea e ca daca nu esti in top 3, degeaba te chinui sa fii pe prima pagina pe undeva in partea de jos![]()

Răspunde cu citat
Are vre-o 100 de linkuri, l-am dat la directoare acum 1 luna cred. Ca sa nu stea degeaba
Eu vorbeam serios. Sunt convins ca stiu mai bine ca tine ce pot face si ce nu. So....