Din punctul meu de vedere este o nisa in care castigi pe necazul unora care pierd, si ceea ce nu este prea OK din punct de vedere a consecintelor KARMICE, eu o consider o nisa "murdara", cu efecte posibil negative.Nisa pariuri
Eu prefer sa am o afacere in care castig daca castiga si partenerii mei de afaceri, o afacere in care eu castig doar daca pierd altii are multe "energii negative"
Te-ai gandit ca poate aparea printre clientii tai, un "nebun" care sa ia un pistol din "piata"
si sa vina la tine si sa spuna, din cauza sfaturilor de la tine de pe site si-a pierdut casa si masina? Poti sa faci fata la asa ceva?
Nu exista afacere fara investitie, daca muncesc doar eu (presupunand ca sunt profesionist), fiecare luna de munca a mea valoreaza cel putin 1-2.000 Euro (eu daca as castiga doar 1000E luna, nu prea mi-ar mai ajunge bani de mancare la copii), daca munca ta pe o luna nu valoreaza nimic nu ai cum sa faci performanta, si un necalificat castiga cel putin 200 E luna.1. se poate face fara investitie (daca ai cunostintele necesare)?
De la 0 E, pe un site gratuit, pana la cati bani ai de investit, rezultatele vor fi pe masura investitiei4. care ar fi bugetul minim de incepere al site-ului ?
Nu am analizat nisa, nu ma intereseaza, dar la prima vedere, poti intra in top 10 si mai repede (6-12 luni), dar trebuie sa stii meserie foarte bine (cum stiu putini in RO, cred ca mai putin de 100 de oameni), si sa ai un buget decentPoti incepe astazi, si peste 2 ani sa apari pe pozitia 20+, dupa zeci de mii de euro investiti.
Daca esti locul 5 si primii 3 au site-urile bine facute, cu informatii de calitate si tot ce are nevoie userul, esti noroc daca prinzi 5% din traficul celui de pe locul 1 si poate fi si chiar 1%, despre venituri numai vorbescSi mai grav, dupa 2 ani, ajungi pe locul 5 si rezliezi ca pierzi 50% din traficul celui de pe locul 1. Dar intre tine si locul 1 mai sunt inca 2 ani de munca + investitie

Răspunde cu citat
Are vre-o 100 de linkuri, l-am dat la directoare acum 1 luna cred. Ca sa nu stea degeaba
Eu vorbeam serios. Sunt convins ca stiu mai bine ca tine ce pot face si ce nu. So....
there's enough room for everybody