Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: varianta corecta - titlu / cuvintele cheie

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    39
    Posturi
    782
    Putere Rep
    28

Implicit varianta corecta - titlu / cuvintele cheie

Pentru cei care se pricep bine la optimizare SEO am o intrebare.

Daca folosesc pentru o pagina urmatoarele cuvinte cheie: id de mess, id-uri, id mess, id messenger, id-uri de mess, id online, id-uri messenger

Cum ar fii mai ok Titlu pagini asa: ID de Mess | ID-uri sau asa ID de Mess | ID-uri | ID Messenger sau ..?

Doresc daca se poate un raspuns cat mai corect, nu vreau sa mai modific in timp si etc de aceea am zis sa intreb inainte sa fac vre-o prostie.

Multumesc.
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    947
    Putere Rep
    35

Implicit

Articolul asta crezi ca te va lamuri?
    Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Ambele variante sunt spami. De ce nu faci si tu un site normal nu o porcarie de genul acesta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    39
    Posturi
    782
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Ambele variante sunt spami. De ce nu faci si tu un site normal nu o porcarie de genul acesta

Nu inteleg care e problema ta ? toata lumea vrei sa aibe site-uri despre "Sarcini sau Directoare Web" ? sau site-uri care iti plac tie ? fiecare se axeaza pe ce doreste, pe ce vrea si ce ii place, lume mai cauta si alceva inafara de ce iti place tie .

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    284
    Putere Rep
    27

Implicit

Lucian (presupun ca asa te cheama)
    There is no hate on this forum

lovelife a incercat sa-ti sugereze ceva (pe acest forum se pune accentul si pe calitate), faptul ca nu s-a exprimat chiar corespunzator, asta e altceva. Hai sa ne calmam.
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    Nu inteleg care e problema ta ? toata lumea vrei sa aibe site-uri despre "Sarcini sau Directoare Web" ? sau site-uri care iti plac tie ? fiecare se axeaza pe ce doreste, pe ce vrea si ce ii place, lume mai cauta si alceva inafara de ce iti place tie .
    Poate am fost mai dur, dar presupun ca vrei sa faci si un ban cu acest site, cu genul de site-uri de genul asta nu prea o sa poti face.
    Eu ti-am facut o recomandare daca vrei sa faci ceva, am zis sa nu pierzi timpul inutil, sunt aici oameni cu experienta care castiga bine din online si este bine sa mai si asculti ce zic. Dar cu o astfel de atitudine nu cred ca vei reusi prea multe.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    39
    Posturi
    782
    Putere Rep
    28

Implicit

Pai nu prea vad diferenta in primul posta al tau si postarea mea.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Poate am fost mai dur, dar presupun ca vrei sa faci si un ban cu acest site, cu genul de site-uri de genul asta nu prea o sa poti face.
    Eu ti-am facut o recomandare daca vrei sa faci ceva, am zis sa nu pierzi timpul inutil, sunt aici oameni cu experienta care castiga bine din online si este bine sa mai si asculti ce zic. Dar cu o astfel de atitudine nu cred ca vei reusi prea multe.
    Referitor la acest post, multumesc pentru recomandare, dar fac ce imi place, si daca faci ce iti place poti castiga bine si din asta, asta daca nu vrei sa te imbogatesti peste noapte.

Revenind la intrebare mea, daca sunt ajutat, doresc sa primes raspunsuri care sa ma ajute nu raspunsuri de genul (lasa totul ca e praf, ca e o porcarie etc, daca o fi asa , e procaria mea nu a ta)

Bun, din ce am citit pe link-ul dat de Ionut si din ce a zis lovelife ca e spamy (in loc sa imi tina morala mai bine imi explica de ce e spamy si cum ar fi varianta corecata , da na .. am gasit un alt titlu si anume:

ID-uri Messenger care le cuprinde pe toate

ID-uri Messenger
    ID-uri Messenger
    ID-uri Messenger

Ar fi bine asa? sau care ar fi varianta mai ok?

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Orice titlu si descriere si fie o exprimare eleganta in limba roamana, cu subiect si predicat, nu am studiat si nici nu am chef sa studiez aceasta nisa ca sa iti spun ce cuvinte si cum sa le alegi.
    Si nu o sa poti castiga bine din asa ceva, si un astfel de site este si la limita legalitatii, nu ai voie sa colectezi date personale fara sa ai un aviz de prelucrare a datelor personale, si daca un "prieten" face o reclamatie unde trebuie te poti trezi dator cu cateva mii de euro la bugetul de stat, si presupun ca parintii tai nu ar fi prea bucurosi

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    39
    Posturi
    782
    Putere Rep
    28

Implicit

lovelife poti sa treci pe langa acest topipc? daca vrei discutii dute pe chat si lasa pe alti sa raspunda aici ca sincer si acest forum devine un fel de "softpedia" din cauza unor persoane ca tine, nu mai acolo mai sunt persoane care se "manifesta" in genul tau, daca cineva vrea cearta, deschide un topic si intreba ceva , si gata incepe certa....

Aveam alta parere despre membri de aici... am postat (asa cum o face si restul membrilor) in speranta ca voi primi un raspuns bun , dar ..lasa de dorit ..

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    947
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu ma pricep foarte mult, insa la cuvinte cheie se repeta de foarte multe ori "id". Asta nu e ok.
    Prima varianta e mai ok ca titlu, insa nici aia nu cred ca e cea mai avantajoasa. Daca e sa ne orientam dupa ce cuvinte cheie ai pus, eu as merge pe ID de Mess | ID-uri messenger online sau ID-uri messenger | Id-uri fete si baieti online.
    Parerea mea.

Edit: Daca e vorba de kissid.ro, e buna varianta pe care o ai acum. De ce ai vrea sa o schimbi?
    Ultima modificare făcută de John; 2nd September 2011 la 12:33. Motiv: edit
    Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th March 2011, 21:22
  2. Cuvintele Cheie: Multe, Putine Sau Relevante
    De meetzah în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 18th October 2010, 03:03
  3. care este varianta corecta?
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st October 2008, 22:48
  4. Cuvintele din top
    De necromanc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 17th March 2007, 01:10
  5. Google Localizeaza Si Varianta Www
    De kevinro în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th January 2006, 22:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •