Din pacate link-urile sunt importante in proportie de 90%, chiar daca nu sunt spre pagina respctiva, dar sunt spre alte pagini ale aceluiasi domeniu
Numele domeniului
Actualizarea constanta continutului
Backlinkurile
On-page SEO
Din pacate link-urile sunt importante in proportie de 90%, chiar daca nu sunt spre pagina respctiva, dar sunt spre alte pagini ale aceluiasi domeniu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Asta nu e neaparat un lucru rau.
Dimpotriva, e o potentiala zona de dezvoltare pentru directoarele web care aproba doar subpagini.
Avem macar un director de genul acesta pe .ro?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Am votat backlinkurile din experienta.
Mi-am pierdut o gramada de timp pe on-page fara prea mari rezultate
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Am votat backlinkuri ca principala arma SEO .
Cred totusi ca in lipsa unui continut atragator toate sunt in van .
Broscoi, si reciproca e la fel de valabila.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu e chiar asa. Domeniul e destul de important mai ales la nisele fara bataie mare, poti ajunge pe prima pagina fara nici un link (o cautare pe google dupa site:url sau adaugarea unui sitemap te ajuta sa te indexeze).
Chiar am facut un experiment:
daciacitadine.com - domeniu nou, cuvant cheie, concurenta mica, 1 singur articol pe site
Dupa nici 2 luni de cand e sus e pe prima pagina dupa cautarea "dacia citadine".
In cazurile in care ai o afacere pe nise cu concurenta mica, un domeniu bun e aur, te scuteste de multe link-uri.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Rares, sunt de acord , reciproca este valabila .
Pentru a avea un prim contact cu userul backlinkul conteaza mai mult .
De aceea am si votat backlinkurile .
SeerKan, numele domeniului e si el un factor SEO ( important in anumite situatii precum cea descrisa de tine ) , insa nu e cel mai important factor SEO .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)