Vezi Rezultate Sondaj: Cel mai important factor SEO

Alegători
156. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Numele domeniului

10 6,41%
  • Actualizarea constanta continutului

34 21,79%
  • Backlinkurile

92 58,97%
  • On-page SEO

20 12,82%
Pagina 9 din 9 PrimulPrimul ... 789
Rezultate 81 la 86 din 86

Subiect: Cel mai important factor SEO

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Cititi despre "page segmentation" in contextul SEO. Ar trebui sa va lamureasca in privinta valorii unui link de pe o pagina.
    Am gasit informatii utile despre "page segmentation" si am ajuns la concluzia ca advertorialele sunt cele mai importante.

În ordine descrescătoare ca valoare și importanță pentru eforturile de optimizare:

1. link-uri editoriale/ în text (blocul de conținut unic), în context relevant, amplasate cât mai sus în pagină (above-the-fold);
    2. link-uri la sfârșitul textului, oferite drept resurse (sunt amplasate în blocul de conținut unic, însă nu sunt înconjurate de text, ci de spații “albe”;
    3. link-uri în header – informații foarte vizibile utilizatorilor, deci considerate importante;
    4. link-uri în sidebar / blogroll (mai mică importanță datorită potențialului de manipulare – link-uri plătite & link exchange);
    5. link-uri în comentarii (potențial de spam, lipsă de relevanță, nu sunt neapărat percepute ca un vot de încredere pentru pagina către care se face trimitere);
    6. link-uri în footer (istoric de spam, segment puțin vizibil vizitatorilor și ușor de manipulat atât pentru link-uri interne cât și pentru cele externe).
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

razvan voicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de mihaimd Vezi Post
    Dupa cum arata si rezultatele sondajului si eu cred ca link-urile sunt cel mai important factor la ora actuala, totusi am observat ca numele de domeniu are o importanta nemeritat de mare. Sunt de acord ca si calitatea link-urilor conteaza foarte mult dar pentru un nume de domeniu fara cuvinte cheie in el trebuie de doua ori mai multe link-uri pentru aceleasi rezultate.

De multe ori domeniul poate aduce din start pagina a doua fara prea mult efort, depinde si de competitie bineinteles.
    desi nu ma pricep la seo as vrea sa imi spun si eu o parere ( parere pe care mi-am format-o urmarind evolutia site-urilor mele ) .
    numele de domeniu nu are asa mare importanta . adresa unuia din site-urile mele o reprezinta chiar cuvintul cheie , " tigla metalica " , si cu toate acestea respectivul site apare de abia pe pagina 2 .

1. cred ca cel mai important este continutul raportat la utilizatorii pe care ii vizezi . daca sunt interesati de text si informatie , atunci e bine sa ai mult text si informatie in site ( de buna calitate ) . daca sunt interesati doar de pret , cred ca o descriere scurta si oferta de pret sunt de ajuns .
    2. partea cu link-urile este importanta cu conditia ca cei care vin pe site-ul tau sa si citeasca pagina pe care au ajuns . sa zicem ca ai pe un site ceva de genul " termopane la 1 euro/mp " . oamenii vor intra pe site , pentru ca oferta este foarte buna , dar pentru ca nu vor gasi ceea ce se asteapta , vor iesi imediat . parerea mea ca acest lucru mai mult va dauna.
    3. partea cu link-uri din blog-uri ( din articole ). nu va dura mult si vor deveni irelevante . google este o afacere si nu vad de ce ar lasa sa ii scape niste bani . adica de ce sa plateasca detinatorul de site niste bani unui " bloger" pentru un articol in loc sa ii dea lui mister google ( pentru adwords de exemplu ). am pus bloger in ghilimele pentru ca de fapt multi au facut acest lucru pentru un venit si nu pentru ceea ce inseamna bloger in adevaratul sens al cuvantului .

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

apropos , am votat si eu si am vazut ca 21% considera destul de importanta " Actualizarea constanta a continutului " .
    daca sunt o firma care are un site de prezentare si vinde un produs x , produs care de 3-4 ani de zile nu s-a schimbat , produs pe care omul il cumpara odata in viata ( deci nu intra sa vada daca a aparut un model nou ) , ce as putea actualiza ??? sa rescriu textul ??? adica aceeasi informatie dar cu alte cuvinte ??? nu ar fi praf in ochii ?

bobicraioveanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th January 2011
    Posturi
    38
    Putere Rep
    29

Implicit

continutul e cel mai important ca ala iti aduce si backlinkurile naturale (nu cele vanate de echipa de seo

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

[/COLOR]apropos , am votat si eu si am vazut ca 21% considera destul de importanta " Actualizarea constanta a continutului " .
    daca sunt o firma care are un site de prezentare si vinde un produs x , produs care de 3-4 ani de zile nu s-a schimbat , produs pe care omul il cumpara odata in viata ( deci nu intra sa vada daca a aparut un model nou ) , ce as putea actualiza ??? sa rescriu textul ??? adica aceeasi informatie dar cu alte cuvinte ??? nu ar fi praf in ochii ?[/QUOTE]

Dar niste recenzii, raspunsuri la intrebari frecvente despre produs si muulte alte chestii ce le-ai putea face. Ti se par praf in ochi? nu, se numeste proper support, dar.. aoleu, asa e.. asta necesita ceva efort
    Ultima modificare făcută de bobicraioveanu; 21st March 2011 la 12:50. Motiv: chiar mi-a fost lene sa apas edit

razvan voicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    29

Implicit

acel ceva efort inseamna cateva sute de euro , deoarece site-ul e static ( parca asa se numeste ) . eu nu pot adauga nimic in site , poate doar cel care se ocupa cu programarea . ( eu sunt detinatorul site-ului si nu ma pricep deloc la programare, site-uri , etc. ) .

mihaimd este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Intr'adevar, e mai usor de obtinut, dar cele mai importante raman backlink-urile, iar cel mai bun exemplu cred ca ar fi o cautare pe google dupa "web design" ... nu vad pe prima pagina nici un site cu domeniul "webdesign.xx" sau "web-design.xx"
    La mine apare unu chiar pe locul 2 in organic.
    Oricum nisa de web design e atipica. Acolo primeaza site-urile firmelor care au un portofoliu cat mai bogat. Asa ca domeniul nu te prea ajuta daca nu ai activitate.

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    29

Implicit

Optimizarea SEO ar trebui să aibe în vedere dorința. Vrei trafic sau poziție? Dacă vrei trafic, trebuie să scrii zilnic, dacă vrei poziție, trebuie să ai backlinkuri. E logic că optimizarea on page e vitală, dar e irelevantă, atunci când te pui cu ancore relevante, doar nu folosești cuvinte cheie ce nu există la tine pe site nu?

În fine, eu din experiență știu asta. Dacă la un site dinamic, mă opresc din publicat zilnic, îmi scade traficul. Rămân pe poziție la unele cuvinte cheie, dar pierd în fața altora. Google trebuie privit și ca tendințe. Tendințele lui sunt să respecte comportamentul tuturor oamenilor. Comportamentul nou este acela de viteză în informatizare. Așa că orice ai face, folosește actualizare zilnică de conținut, backlink-uri pe cuvinte cheie alternante, și ai și trafic și poziție!

Pagina 9 din 9 PrimulPrimul ... 789

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cel mai important Tag
    De int21hi în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 19:45
  2. https un factor SEO ?
    De Razvan Badu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 19th November 2010, 05:09
  3. Viteza de incarcare - factor seo
    De vladgidea în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th April 2010, 19:42
  4. SERP factor: Quality Content vs. Code To Content Ratio – vă invit la discuţii
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2009, 14:24
  5. Important
    De raulll în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th December 2007, 19:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •