Vezi Rezultate Sondaj: Cel mai important factor SEO

Alegători
156. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Numele domeniului

10 6,41%
  • Actualizarea constanta continutului

34 21,79%
  • Backlinkurile

92 58,97%
  • On-page SEO

20 12,82%
Pagina 3 din 9 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 86

Subiect: Cel mai important factor SEO

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Optimizare on page, si continutul proaspat, introdus regulat , are valoare doar daca domeniul are autoritate, si autoritatea o capata prin backlink-uri. Deci oricum o luam orice factor SEO fara backlink-uri nu are valoare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Eu sunt curios ce argumente au cei care au pus numele domeniului si actualizarea continutului mai presus de backilinks .

P.S tocmai citisi reply-ul tau Dan . Cum sunt cei care isi inscriu in directoare , etc asa sunt si cei care fac copy/paste si seo spam .
    Eu sunt foarte curios cine a pus numele domeniului. Daca asta ar fi cel mai important factor, ce rost ar mai avea forumurile gen seopedia ?

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

I'm for backlinks.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Eu sunt foarte curios cine a pus numele domeniului. Daca asta ar fi cel mai important factor, ce rost ar mai avea forumurile gen seopedia ?
    aaaa,oare cei care vand domenii pe forum ? Daca ai avea de vandut cuvantcheie.com ce ai milita ca ar fi cel mai important factor SEO, cuvantcheie.com sau alte vrajeli ?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Sicer eu am pus numele domeniului ca si cel mai important factor.
    DAR in conditiile in care celelalte sunt in cantitati decente. Adica: daca avem 4 domenii si punctul forte al fiecaruia este una din optiunile din formular, eu pariez pe cel care are cuvintele cheie in numele domeniului. Poate ma insel, dar e doar o parere.
    Trust, but verify.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    P.S tocmai citisi reply-ul tau Dan . Cum sunt cei care isi inscriu in directoare , etc asa sunt si cei care fac copy/paste si seo spam .
    Inscrierea in directoare e prima alternativa a saracului si efectul acestor fel de linkuri e destul de scazut, in schimb furtul de continut si seo spam pot fi mai greu de contracarat si fac mai mult rau. De cand google a inceput sa evalueze mai bine valoarea link backurilor, on page seo spam si continutul actualizat au devenit arme mai importante pt blackhat. Spamul pt linkuri s-a transformat in furtul pt continut ceea ce e mai grav. Poate de aia google experimenteaza atat in ultima vreme...

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Clipboard01.jpg
    Uite de ce sustin ca numele domeniului e important.
    Inca nu dezvalui cuvintele cheie din experiment, dar ce pot sa zic e ca clickurile din adwords sunt intre .30$ si 1$, de unde si competitia zic eu.. relativ mare.
    Micul meu experiment mi-a demonstrat pana acum ca doar cuvintele cheie in domeniu m-au pus pe prima pagina in yahoo si bing si pe pagina 2 in google (toate extensiile mai putin .com usa unde creste cu 5-10 pozitii pe zi, este pe pag 6 acum)
    Link-urile in yahoo site explorer sunt doar 40, toate de pe pagini PR0. Deci exista dar nu sunt relevante.
    Situl nu are inca o luna, prima pagina este statica. (cel putin pana acum nu am actualizat-o) DAR ruleaza undeva pe paginile secundare un autoblog care pune 2-3 articole pe zi

Ce concluzie trag? Ca altii se chinuie de multa vreme, platesc bani multi pe reclame (reclamele se intind pe toate paginile cautarii, cred ca si pe pag 10) si eu, doar alegand domeniul cum trebuie si cu 40 de link-uri plus ceva continut fresh ii ajung din urma intr-o luna?
    Trust, but verify.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cel mai important factor SEO e o insumare de alti factori. Exista factori cu pondere mai mare sau mai mica, dar nu cred ca exista "cel mai important". E o directie gresita axarea pe un singur factor, de aceea sugerez sa tineti cont de toti in functie de site.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

am vazut site-uri care rankeaza bine fara sa aiba un nume de domeniu relevant, fara sa fie optimizate on-page, fara sa aiba continut de calitate sau adaugat constant, dar nu am vazut decat foarte rar si petnru scurt timp pagini care sa rankeze bine dar care sa nu aiba decat foarte putine backlink-uri
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Eu nu am vazut pana acum vreun site care sa rankeze in primele 10-20 pagini si care sa nu aiba niciun link. In schimb am vazut domenii de genul abcd neactualizate cu lunile care apareau in search in primele 3 pozitii pt keywordul xyz, keyword care nu se regasea pe intreg siteul. Care o fi cauza? Backlinkurile...

Poti sa ai un domeniu de 10 ani de zile, cu keyword in el, sa pui continut original si proaspat mereu, dar daca nu ai backlinkuri practic nu existi...

Krumel, odata ce ai siteul pus la punct din toate punctele de vedere ce faci in continuare pentru a urca o anumita pagina in SERP? Mai pui un backlink
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 26th November 2010 la 10:46.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Pagina 3 din 9 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cel mai important Tag
    De int21hi în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 19:45
  2. https un factor SEO ?
    De Razvan Badu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 19th November 2010, 05:09
  3. Viteza de incarcare - factor seo
    De vladgidea în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th April 2010, 19:42
  4. SERP factor: Quality Content vs. Code To Content Ratio – vă invit la discuţii
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th November 2009, 14:24
  5. Important
    De raulll în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th December 2007, 19:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •