Din pacate link-urile sunt importante in proportie de 90%, chiar daca nu sunt spre pagina respctiva, dar sunt spre alte pagini ale aceluiasi domeniu
Versiune printabilă
Din pacate link-urile sunt importante in proportie de 90%, chiar daca nu sunt spre pagina respctiva, dar sunt spre alte pagini ale aceluiasi domeniu
Asta nu e neaparat un lucru rau.
Dimpotriva, e o potentiala zona de dezvoltare pentru directoarele web care aproba doar subpagini.
Avem macar un director de genul acesta pe .ro?
Am votat backlinkurile din experienta.
Mi-am pierdut o gramada de timp pe on-page fara prea mari rezultate
Am votat backlinkuri ca principala arma SEO .
Cred totusi ca in lipsa unui continut atragator toate sunt in van .
Broscoi, si reciproca e la fel de valabila.
Nu e chiar asa. Domeniul e destul de important mai ales la nisele fara bataie mare, poti ajunge pe prima pagina fara nici un link (o cautare pe google dupa site:url sau adaugarea unui sitemap te ajuta sa te indexeze).
Chiar am facut un experiment:
daciacitadine.com - domeniu nou, cuvant cheie, concurenta mica, 1 singur articol pe site
Dupa nici 2 luni de cand e sus e pe prima pagina dupa cautarea "dacia citadine".
In cazurile in care ai o afacere pe nise cu concurenta mica, un domeniu bun e aur, te scuteste de multe link-uri.
Seerkan, pai de ce mai vorbim de factori care sa faca diferenta daca aducem in discutie nise unde nu e nevoie sa faci diferenta? :)
Rares, sunt de acord , reciproca este valabila .
Pentru a avea un prim contact cu userul backlinkul conteaza mai mult .
De aceea am si votat backlinkurile .
SeerKan, numele domeniului e si el un factor SEO ( important in anumite situatii precum cea descrisa de tine ) , insa nu e cel mai important factor SEO .