Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Cum Sa Optimizezi Un Blog ?

necromanc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    31st January 2006
    Posturi
    70
    Putere Rep
    35

Implicit

Dupa cum stiti am si eu un blog, si as vrea sa il optimizez, pentru a avea rezultate mai bune, si afisari cat mai sus in cautarile Google, ceva sfaturi ?

Blogul meu apartinand serviciului blogspot imi ofera optiunea de editare doar a main templateului, acolo sa pun o multime de keyworduri ?

Astept ceva sfaturi legate de aceasta tema.

Multumesc. B)
    A text that will keep you busy for a few seconds.Thanks for giving me your full attention.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    885
    Putere Rep
    38

Implicit

Ia-ti un domeniu, pune un word press... si e gata optimizat
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Esti legat la maini daca folosesti un serviciu de creare site-uri automat. Dupa cum zicea si cristi, ai nevoie de domeniul+host-ul tau pentru a modifica tot ce ai nevoie, cand ai nevoie, fara restrictii.
    Boingeanu Ben

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

http://necromanc.blogspot.com/

Forbidden
    You don't have permission to access / on this server.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    217
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de necromanc @ Mar 16 2006, 08:22 PM) [post=12421
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Dupa cum stiti am si eu un blog, si as vrea sa il optimizez, pentru a avea rezultate mai bune, si afisari cat mai sus in cautarile Google, ceva sfaturi ?

Blogul meu apartinand serviciului blogspot imi ofera optiunea de editare doar a main templateului, acolo sa pun o multime de keyworduri ?

Multumesc. B)
    Intamplator am dat de statisticile blog-lui lui necromanc de la trafic.ro si ma face sa cred ca intrebarea asta e cam suspecta? Sau poate nu, dar a avut in ultima saptamana o crestere de la cateva sute la 15 mii de unici pe zi? Acum pare in scadere, a avut doar 2 mii si ceva . Acum incerc sa imi dau seama de unde vin vizitele astea&#33; D]

Multumesc. B)
    [/QUOTE]

Intamplator am dat de statisticile blog-lui lui necromanc de la trafic.ro si ma face sa cred ca intrebarea asta e cam suspecta? Sau poate nu, dar a avut in ultima saptamana o crestere de la cateva sute la 15 mii de unici pe zi? Acum pare in scadere, a avut doar 2 mii si ceva . Acum incerc sa imi dau seama de unde vin vizitele astea&#33; Daca imi dau seama m-am scos

necromanc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    31st January 2006
    Posturi
    70
    Putere Rep
    35

Implicit

Forbidden
    You don&#39;t have permission to access / on this server.
    Da cei de la blogspot au avut probleme cu unul din servere, si pe o perioada de mai bine de de 24 de ore mai multe bloguri au primit acest mesaj.Deocamdata eroarea s-a remediat.Blogspot a mai avut din cand in cand astfel de probleme.

Intamplator am dat de statisticile blog-lui lui necromanc de la trafic.ro si ma face sa cred ca intrebarea asta e cam suspecta? Sau poate nu, dar a avut in ultima saptamana o crestere de la cateva sute la 15 mii de unici pe zi? Acum pare in scadere, a avut doar 2 mii si ceva . Acum incerc sa imi dau seama de unde vin vizitele astea&#33; Daca imi dau seama m-am scos
    Fluxul de vizitatori ar fi trebui sa fie constant, daca nu primeam eroarea de mai sus de la blogspot.Acea eroarea mi-a redus acel flux de vizitatori. Nu-i nimic ...il readucem in scurt timp.
    A text that will keep you busy for a few seconds.Thanks for giving me your full attention.

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    217
    Putere Rep
    36

Implicit

Treaba e ca m-am mirat ca cineva care are un blog cu o crestere de 55 de mii de vizite intr-o saptamana intreaba cum sa il optimizeze. Daruieste-ne si noua o bucatica din intelepciunea ta

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    749
    Putere Rep
    37

Implicit

si eu am aceeasi nelamurire ca wrc...

si altceva "suspect" nu pricep cum un site in limba engleza, adresat NU romanilor este in trafic?? asta cum ai m facut-o?
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    749
    Putere Rep
    37

Implicit

Think out of the box
    Imagine this ...car insurance

You are driving along in your car on a wild, stormy night, it&#39;s raining heavily, when suddenly you pass by a bus stop, and you see three people waiting for a bus:

1. An old lady who looks as if she is about to die.
    2. An old friend who once saved your life.
    3. The perfect partner you have been dreaming about.

Which one would you choose to offer a ride to, knowing very well that there could only be one passenger in your car? car insurance

Think a little before you continue reading...

This is a moral/ethical dilemma that was once actually used as part of a job application.

- You could pick up the old lady, because she is going to die, and thus you should save her first;
    - Or you could take the old friend because he once saved your life, and this would be the perfect hance to pay him back.house insurance
    deci deja asta se cheama SPAM

ai vazut ca keywordu "car insurance" e platit bine? <_< :blink:

come on, nu se poate mai mult cu imaginatia?
    ps. Direct 42.251, 50,33% din total --- faptul ca 42 000 sunt directi, ma scuzati dar imi miroase a irc spam, mai ales cand vad in referer si ircspy.com, dar este doar o presupunere

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    749
    Putere Rep
    37

Implicit

ooooo, ma scuzati... revin iar.. keywordu "car insurance" introdus peste tot &#33;&#33;&#33; in multe alte posturi... e bine ca ai invatat ceva de pe seopedia... cand ma gandesc ca atatia s-au obosit sa-ti vb despre optimizare, promovare, etica seo felicitari&#33;&#33;

Which one would you choose to offer a ride to, knowing very well that there could only be one passenger in your car? car insurance

fter some discussion, he finally bought a centipede (100-legged bug), which came in a little white box to use for its house. ...car insurance

uitar&#39;s Tunning
    A colection of unusual guitars.All of them have insurance, and if you want one, maybe you&#39;ll insure it ...car insurance
    car insurance
    sursa: necromanc.blogspot.com

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ca tot am blog :)..
    De Radu V în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th February 2009, 18:19
  2. Un blog interesant
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 21st November 2008, 15:56
  3. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 23:27
  4. example.com/blog -> example.com/blog.html
    De psycho în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th October 2007, 10:07
  5. My Blog
    De Cristian Mezei în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th February 2006, 13:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •