Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Domeniu Propriu Sau Subdomeniu?

Dan.Rades este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    275
    Putere Rep
    35

Implicit

Ok, treaba sta in felul urmator: cum la moda este social networkingul si cum am baut mai multe beri aseara mi-au venit niste idei interesante si m-am gandit sa incerc sa construiesc si eu asa ceva. Abordarea mea e diferita fata de ce e in prezent pe web, adica o sa incerc sa construiesc mai multe neturi specifice, diferite prin modul de interactiune "clasic". Problema este urmatoarea: deoarece o sa fie in jur de 5-6 astfel de neturi este necesar sa fac un index al lor. Chestia e ca nu ma pot hotara cum sa fac: brenduiesc indexul respectiv si celelate neturi sa fie ca subdomeniu/director al indexului sau sa merg pe ideea unui domeniu diferit pentru fiecare net.
    Avantajele variantei cu subdomeniu ar fi ca pot alege niste nume care nu le pot folosii ca domenii(sunt luate deja) si dpdv al seo ar fi mai bine.
    Dezavantajele ar fi ca nu prea pot sa branduiesc la fel de bine fiecare net in parte si numele care ar fi mai greu de retinut.
    Eu tind sa merg pe prima varianta, dar astept sugestii.

So, voi cum ati proceda?

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    749
    Putere Rep
    36

Implicit

eu chiar in acest moment lucrez la o astfel de idee....

am inceput cu un subdomeniu.. l-am dus cam la 500 / zi consnta.. am mai deschis un subdomeniu si l-am dus incredibil (viral marketing) la 8000/zi in acest moment Doamne ajuta la mai mult.. o sa mai deschid un al 3 lea subdomeniu si toate o sa le unesc sub umbrela domeniului.. domeniul este scurt, usor de retinut si cu impact.. am considerat-o cea mai buna abordare dpdv seo si ce o mai fi.. asa ca te sfatuiesc sa faci la fel... sunt curios de celelalte pareri
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domeniu si subdomeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th June 2010, 21:13
  2. Subdomeniu .ro sau domeniu .us ?
    De odiv în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 19th January 2009, 10:35
  3. Trecere de la blogger la domeniu propriu
    De crash în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th October 2008, 13:31
  4. Domeniu .ro Sau Subdomeniu .net
    De dsa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 19th February 2008, 22:50
  5. Domeniu vs Subdomeniu.
    De necromanc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th July 2006, 00:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •