De cateva luni ma tot framanta un gand. Vreau sa cumpar un domeniu si sa trec blogul de pe blogger pe acel domeniu, insa mi-e teama de ce ar putea sa se intample.
Ideea e ca blogul de pe blogger e foarte bine listat, are trafic destul de mare pt un blog de nisa si ma tem ca daca fac trecerea la un domeniu propriu, s-ar putea sa se duca pe apa sambetei toata munca mea de mai bine de un an.
De curand am vazut un blog mutat de pe blogger pe un domeniu .com si culmea... domeniul nou avea deja PR-ul domeniului vechi. Se poate sa-mi spuna si mie cineva care a incercat si a reusit sa mute de pe blogger pe .com/.ro cum a procedat?
Daca fac modificarile necesare din blogger dashboard, imi face redirect 301 automat? Imi transfera pagerank-ul de pe fiecare pagina in parte? Blogul despre care vorbesc are pr4 si pr2 pe aproape toate paginile din el. Eu m-am gandit ca in prima faza, imediat dupa mutare, sa folosesc tot platforma de blogger pe domeniu, pana cand este indexat complet domeniul .ro si eventual apoi, sa incep sa modific structura si trec efectiv pe un script propriu.
Voi ce parere aveti?