Referitor la cautarile in motoarele de cautare un subdomeniu este dezavantajat in fata unu domeniu, cand e vorba de cautari, sau nu are nici o relevanta ? Daca subdomeniul are mai multe linkuri catre el, el detine puterea corect nu ?
Referitor la cautarile in motoarele de cautare un subdomeniu este dezavantajat in fata unu domeniu, cand e vorba de cautari, sau nu are nici o relevanta ? Daca subdomeniul are mai multe linkuri catre el, el detine puterea corect nu ?
A text that will keep you busy for a few seconds.Thanks for giving me your full attention.
ce am observat.. mai bine e cotat un subdomeniu cu numele categoriei decat un doeniu cu categoria in director.. adica ceva de genul:
ht*tp://forum.seopedia.ro decat
ht*tp://www.seopedia.ro/forum
de ce?
De exemplu mai merita sa cumperi un domeniu, cand exista blogspot si wordpress ? Le poti aduce pe acestea pe locul 1 ?
A text that will keep you busy for a few seconds.Thanks for giving me your full attention.
De ce sa nu merite cumparat un domeniu?
Un subdomeniu are valoare daca apartine unui domeniu.
Blogspot si Wordpress au valoare din alte motive si nu din cauza ca sint subdomenii. Sint sisteme de editat, administrat si promovat continut usor indexabil.
Dar daca ai un domeniu bun la care adaugi subdomenii cu continut...Blogspot si Wordpress o sa ti se para o gluma.
Sint useri pe caici care au succes cu subdomenii ale unui domeniu. Este chiar si o discutie buna in directia asta, dar probabil ca putini s-au prins despre ce e vorba.
Revin cu link-ul daca nu e clara treaba.
Fiecare are menirea lui..si depinde cum stii sa le folosesti.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Esti limitat cu alte servicii 3rd party. Si tu chiar vrei sa iti lasi datele tale pe alte servere ?Postat în original de necromanc
Nu ai back-up de server, nu ai nimic.
Plus, eu nu am vazut nici un subdomeniu .blogspot sa aiba rank top 10 in Google.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu da. Cel mai mare pericol la serviciile de tip Blogspot (Wordpress included) este pierderea informatiei proprii. Au existat cazuri (legitime si nu) in care conturile au fost sterse cu tot cu site-uri iar autorii au ramas cu buza umflata. Deci ai grija sa tii mereu o copie a informatiilor undeva sa le poti reface. Ca pierzi subdomeniul si ranking-ul... e alta poveste.Postat în original de Cristian Mezei
Asta am spus si eu mai sus. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna sa pierd 2 ani de munca sa spunem.Postat în original de Ovidiu Lixandru
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Pana la urma cred ca cel mai bine e sa iti cumperi un domeniu, si sa pui un CMS, sau Wordpress pe el.Cea mai buna alegere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)