Salut la toata lumea. Am si eu o intrebare pentru ca am auzit diferite pareri si nu stiu ce sa mai cred.
Exista vreo diferenta intre x.domeniu.ro si direct x.ro din pct de vedere seo?
Salut la toata lumea. Am si eu o intrebare pentru ca am auzit diferite pareri si nu stiu ce sa mai cred.
Exista vreo diferenta intre x.domeniu.ro si direct x.ro din pct de vedere seo?
Intre nume.doi.ro si nume.ro diferenta exista si e preferabil a doua optiune.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Am avut si eu in trecut o experienta cu subdomenii si parerea mea este ca SLD-ul este o varianta doar teoretica. In orice caz n-a mers si mi-am luat domenii separate.
Din cate-mi aduc aminte nici nu am reusit sa le inscriu in motoarele de cautare.
Deci pentru SEO, give-up SLD !
E ca si cum ai spune care domeniul e mai bine sa optimizezi?
masina.blogspot.ro
sau
masina.com
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Ultima modificare făcută de Nichita; 24th June 2009 la 17:28.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Intrebarea lui anntidot era alta insa:
nume.doi.ro vs www.nume.ro
unde doi.ro reperezinat un domeniu fara nici o legatura cu nume. Deci sa spunem altfel:
masina.bucatarie.ro vs masina.ro
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@ganditorul_2003 eu asa prefera masina.ro/ferrari.html . Daca insa continutul nu se refera doar la o pagina ci la un site despre masina feraric u filme, imagini, manuale atunci as prefera poate un subodmeniu.
Structura mea preferata este:
directoare
www.masina.ro/ferrari/
www.masina.ro/dacia/
atat dpdv administrativ e mai usor de folosit, cat si dpdv al utilizatorului.
OK. Multumesc pentru raspunsul prompt !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)