Vreau sa adaug unui site o sectiune de tip blog in care sa mai pun ceva ginduri (articole) si ma gindeam la ceva de genul
nume-blog.domeniu.ro sau recomandati nume-blog.blogspot.com ?
Vreau sa adaug unui site o sectiune de tip blog in care sa mai pun ceva ginduri (articole) si ma gindeam la ceva de genul
nume-blog.domeniu.ro sau recomandati nume-blog.blogspot.com ?
numeblog.domeniu.ro sau domeniu.ro/numeblog
in prima varianta Google o sa vada blogul ca un site separat, deci dpdv SEO ar fi mai buna a doua varianta.
- fara liniute
- fara blogspot (pare ieftin, ca un host gratuit). Binenteles daca tu ai pe site un magazin online iar pe blog povestesti cum te-ai imbatat aseara e mai bine sa le separi.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Nu e vorba despre un magazin online.
E un site de stiri dintr-un anumit domeniu(sa zicem investitii personale) iar pe blog vreau sa imi postez anumite opinii personale despre aceste investitii.
Si referitor la hosting .. google nu pica, nu ma intreaba de trafic si e pe viata blogul.
Ultima modificare făcută de jeremy; 7th November 2007 la 12:21.
Poate un pic off-topic fata de intrebarea initiala, dar se poate sa ai blogul vizibil pe domeniu.ro dar gazduirea propriu-zisa sa fie la nume-blog.blogspot.com
eu as zice nu tu blogspot. Platforma slabuta, plus o reputatie foarte proasta, cam toti pustii de 12 ani cum aud de net isi fac repede un blog pe blogspot si arunca adsense pe el. As merge pe domeniu si hosting propriu.
Solutia cea mai buna este domeniu.com/blog pentru ca
1. obtii linkuri si content catre si pe domeniul tau
2. nu e subdomeniu care e vazut ca domeniu nou
3. brand awareness pe domeniul tau nu pe blogspot
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
big: de ce zici tu fara liniute?
Pentru ca pare mai serios.
Liniutele sunt pentru cei care s-au trezit prea tarziu ca sa ia un domeniu bun si n-au suficienta imaginatie sa inventeze unul nou, asa ca iau un domeniu cu liniute.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
pentru cuvinte lungi sau un sir (lung) de cuvinte eu recomand totusi liniutele, tine de claritate.
de asta eram curios ce ai tu cu ele
domeniu.com/blog
- IBL catre domeniul tau (cresti dpdv SEO propriul domeniu nu blogspot.com)
- avantaj pt. branding
- usor/natural de retinut pt cei ce stiu deja situl
- nu risti sa fi banat sau sa ai probleme cu platforma de free blogging
- avantaj SEO in motoarele de cautare comparat cu subdomeniuu.blogspot.com
- 100% customizabil / nu ai optiuni limitate in ceea ce priveste templateul sau scriptingul server side
Daca intentionezi sa scrii continut pe blog care nu are legatura mare cu continutul sitului (ex. situl vinde tastaturi si blogul discuta despre IT hardware in general) poti sa mergi si pe optiunea blog.domeniu.com
Recomand blogspot.com (si celelalte platforme de bloguri) doar pt. situri satelit de suport. Personal pefer blogsome.com pt ca e mult mai customizabil si e bazat pe WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)