11th November 2011, 09:07
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
MarinelPadurice
Nu pot spune ca ma pricep ci eu acum il invat facandu-mi mie o tema (prima) deci nu te incurc, si tema o fac printre romane (sunt cu bacu anu asta). Iar de aici sper sa invat cate ceva, sunt membru pe 3 forumuri cu acesta si de colo putin de colo putin invat treptat cand am timp... asa iti pot recomanda pe cineva care sa-ti faca customizarile bine. Eu momentan nu ma bag la asa ceva, mai am muuuult de invatat.
da stiu, acum depinde si ce modificari vrei, daca e de un tradus, de implementat un cod asta ma bag dar la ceva mai serios.... nu
Cand ai nevoie imi spui si vedem, fac eu sau ii spun tipului
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
MarinelPadurice
Nu pot spune ca ma pricep ci eu acum il invat facandu-mi mie o tema (prima) deci nu te incurc, si tema o fac printre romane (sunt cu bacu anu asta). Iar de aici sper sa invat cate ceva, sunt membru pe 3 forumuri cu acesta si de colo putin de colo putin invat treptat cand am timp... asa iti pot recomanda pe cineva care sa-ti faca customizarile bine. Eu momentan nu ma bag la asa ceva, mai am muuuult de invatat.
Da, stiu
Il cheama Ciprian si chiar le are bine cu PHP-ul, HTML, CSS si altele....
26th February 2012, 20:17
26th February 2012, 20:47
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
MarinelPadurice
eh asta nu stiam.... urat din partea lui.... totusi cum asi putea face sa nu le mai stearga? .... eu de unde stiu care sunt linkurile

.....
Este un bug al softului
Nu ai cum sa stii, eu am blocat scrierea de articole in directorul web, si asa din necesitate a aparut Director articole
Poate doar sa iti trimita articolele prin mesaj privat sau printr-un formular special pe site
Ideea lui 1nescu este buna, si sunt multi interesati de un plugin care sa corecteze problama atat pe .com cat si pe .ro
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
26th February 2012, 20:58
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama