Daca te pricepi la PHPLD imi faci customizarile in cod la PHPLD dupa ce fac un upgrade si iti platesc eu licenta. Eu nu prea am timp
Daca te pricepi la PHPLD imi faci customizarile in cod la PHPLD dupa ce fac un upgrade si iti platesc eu licenta. Eu nu prea am timp
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu pot spune ca ma pricep ci eu acum il invat facandu-mi mie o tema (prima) deci nu te incurc, si tema o fac printre romane (sunt cu bacu anu asta). Iar de aici sper sa invat cate ceva, sunt membru pe 3 forumuri cu acesta si de colo putin de colo putin invat treptat cand am timp... asa iti pot recomanda pe cineva care sa-ti faca customizarile bine. Eu momentan nu ma bag la asa ceva, mai am muuuult de invatat.
da stiu, acum depinde si ce modificari vrei, daca e de un tradus, de implementat un cod asta ma bag dar la ceva mai serios.... nuCand ai nevoie imi spui si vedem, fac eu sau ii spun tipului
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Da, stiuIl cheama Ciprian si chiar le are bine cu PHP-ul, HTML, CSS si altele....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)