9th November 2011, 20:44
0 out of 1 members found this post helpful.
9th November 2011, 20:48

Postat în original de
val33ntyn
Ai licenta la script ?
nu dar nu ofer scriptul nu?.... nici asta nam voie
(ban nu mai vreau)
9th November 2011, 21:14
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
val33ntyn
Pai daca nu ai licenta, inseamna ca nu e cumparat deci e warez si asta ma face sa nu imi adaug site-ul acolo.
Aici iti dau dreptate, dar tinand cont de fondurile disponibile momentan nu pot lua cel cu licenta, cea ce in viitor o voi face (nici mie nu-mi surade situatia dar na). Acum este alegerea tuturor daca adauga sau nu siteul, mersi de sfat (cel de a achizitiona licenta). Ai si un plus de la mine!
9th November 2011, 22:36

Postat în original de
lovelife
Costa doar 30$, daca nu iti permiti, atunci foloseste varianta platita. Oricum cei de la PHPLD au anuntat ca vor reporta la google site-urile care le pirateaza softul, si au cerut celor cu licenta sa isi updateze corect url-ul site-ului la ei pe server daca nu vor sa aiba o surpriza neplacuta.
O sa-mi iau si licenta imediat ce voi dispune de bani pentru acest lucru, momentan este deschis de cam o saptamana. Urmeaza licenta si un aspect personal la care lucrez. Mersi de sfaturi
9th November 2011, 22:38
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca te pricepi la PHPLD imi faci customizarile in cod la PHPLD dupa ce fac un upgrade si iti platesc eu licenta. Eu nu prea am timp
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
9th November 2011, 22:52

Postat în original de
lovelife
Daca te pricepi la PHPLD imi faci customizarile in cod la PHPLD dupa ce fac un upgrade si iti platesc eu licenta. Eu nu prea am timp
Nu pot spune ca ma pricep ci eu acum il invat facandu-mi mie o tema (prima) deci nu te incurc, si tema o fac printre romane (sunt cu bacu anu asta). Iar de aici sper sa invat cate ceva, sunt membru pe 3 forumuri cu acesta si de colo putin de colo putin invat treptat cand am timp... asa iti pot recomanda pe cineva care sa-ti faca customizarile bine. Eu momentan nu ma bag la asa ceva, mai am muuuult de invatat.