as dori sa vad si eu lista cu directoare, dar din pacate nu am numarul necesar de 10 posturi... Desi sunt user vechi scriu rar, dar citesc des... Se poate aranja cumva? pentru ca nu vreau sa scriu posturi doar de dragul de a fi scrise. multumesc...
as dori sa vad si eu lista cu directoare, dar din pacate nu am numarul necesar de 10 posturi... Desi sunt user vechi scriu rar, dar citesc des... Se poate aranja cumva? pentru ca nu vreau sa scriu posturi doar de dragul de a fi scrise. multumesc...
este o regula destul de nasoala. Eu sunt mai retras de felul meu. Imi place sa citesc si postez mai putin. Daca nu sunt sigur de o chestie mai bine nu postez decat sa ma fac de cacao. Si uite asa eu nu pot primi lista de directoare. Poate care sa-mi dea un pm cu ea? Nu vreau sa fac posturi doar de dragul de a le face.
As vrea si eu lista. Insa n-am 10 posturi. daca nu ma ajuta cineva sa o obtin, pana la urma am sa "raspund" la cateva topicuri.![]()
Multumim gabi, e lista ta sau e luata din alta parte?
Boingeanu Ben
E lista mea da, aseara am facut`o. Am cautat ceva timp.
Ok, o sa-mi fac si eu ceva timp zilele astea sa refac topicul cu o lista activa. Multumesc inca odata.
Boingeanu Ben
Cu placere Ben. Inca nu s`a incheiat lista. Mai fac un upload in seara asta, daca mai gasesc ceva. O sa fie completare la lista de mai sus.
underclick inca e in teste. puteti sa-l scoateti pentru un timp
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)