@imagini - tu vezi piata din perspectiva ta, eu incerc sa o vad din perspectiva mea + a altora cu care am discutat in mod constant si care sunt implicati mai mult sau mai putin in piata online.
Daca tie ti se pare ca ecommerce-ul a scazut, piata afilierii a scazut si cea a serviciilor la fel, atunci probabil ca nu vezi imaginea de ansamblu. Nu stiu in ce domeniu activezi, ce faci, etc., dar mi se pare ca nu esti informat in ceea ce priveste piata online (nu ca as fi extraordinar de mult, doar incerc sa stiu catre ce ne indreptam). In 2004-2007 a fost un boom de care au profitat toti, in 2008-2011 a fost criza care a curatat, iar din 2012 cei care au ramas in piata au inregistrat cresteri (altii au inregistra cresteri si in 2010 si in 2011) si imi este greu sa cred ca in 2013, 2014 si 2015 cel putin, se vor inregistra scaderi, poate doar pe anume nise, poate doar local, dar piata online in ansamblu va creste si nu cred ca trebuie sa fi vreun expert ca sa realizezi acest lucru.
Eu ma retrag acum din discutie pentru ca nu cred ca are rost sa continui sa spun acelasi lucru la nesfarsit.