@imagini -
1. Nu am spus ca vor cadea bani din cer, ci daca esti pasionat de afiliere si iti alegi o nisa ce-ti place cu adevarat, esti ambitios si perseverent cred ca poti sa faci destui bani incat sa traiesti decent. Daca vrei sa vorbim si despre anii 2007-2008 sa stii ca pot purta o discutie lunga pe aceasta tema, am fost implicat in comertul offline si online inca din 2006 si stii ce, nici atunci cand se faceau bani multi nu erau bani ci exista finantare oarba din partea instituilor bancare. Lumea cumpara ca proasta (da, asta e adevarul), am vandut personal in 3 ani de zile produse in valoare de multe miliarde de lei vechi!!!
Lumea cumpara acum online pentru ca e mai usor sa compare preturile si serviciile pe care le primesc, studiaza, citesc pareri, cauta poze reale cu produsele, vor sa vada video-uri cu unoboxing, etc., vor sa citeasca pareri despre acele produse, ce cred altii, etc. si intr-un final cumpara, da totul din confortul casei lor sau probabil de la birou atunci cand nu au chef de munca si au primit salariu pe card.
Piata online e in continua crestere, de ce ar stagna acum? Care ar fi motivele? Stii cati utilizatori de internet cumpara online in Romania? Iti spun eu, foarte, foarte, foarte putini, deci e loc foarte mult pentru crestere. Ah, si e oarecum logic ca atunci cand piata online creste cea offline sa scada, dar acum depinde si de nise, etc., intram in detalii si nu are rost.
2. Aici te bati singur in argumente (1 vs 2).
3. Servicii nu inseamna doar continut, dar chiar si asa conteaza calitatea si nu cantitatea. Din cate stiu tu cumperi (sau cumparai) continut, iar pretul pe care il ofereai era unul extrem de mic (deci cam tu stricai piata daca este sa ne referim si la ce ai scris tu). Stiu de persoane care scriu continut pentru 5 lei/100 de cuvinte si au clienti incat sa fie ocupati cu lunile, altii care nu au un talent in acest sens, dar care s-au incapatanat sa faca bani din asa ceva castiga lunar sume intre 1.000 si 1.500 de lei. Stiu web designerii care sunt la inceput de drum si care castiga fara prea multa munca 2.000 lei pe luna.
Trebuie sa fiim seriosi, exista cerere pe piata numai ca de multe ori oferta nu este corecta si potrivita. Oamenii care vor servicii de calitate sunt constienti ca trebuie sa scaoat mai multi bani din buzunar, cei care vor servicii asa si asa vor incearca sa cumpere la cel mai mic pret posibil.

Răspunde cu citat