Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Eu cred ca tu nu intelegi exact ceea ce incerci sa explici, sau ne crezi prosti.

Tu vrei sa cumperi un utilaj industial, dar platesti la 10% din valoare (la o data nestabilita) si doar dupa ce iti termini treaba cu el. Asta ai incercat sa "oferi" in postul asta.

Alex Dumitru platea/plateste salariu + comision, este % pentru performanta, este cu totul altceva.

In cazul tau functioneaza asa: platesc o suma x pentru "a, b , c, d , etc" , plus 20% din ce produce din lunar (din afiliere). Ofer un site puternic, foarte bine optimizat si acces complet la date.

Daca asta incerci sa faci, atunci incearca sa postezi in engleza, ce ai scris tu este o tampenie.
Tom, eu am impresia ca tu citesti doar ce vrei, sau numai ceea ce postezi tu. Te-as ruga politicos sa te retragi si sa incheiem polemica pentru ca nu are rost si pierdem timpul aiurea, iar timpul este pretios pentru fiecare.

"Nu am spus ca e musai sa ofer echivalentul incasarilor pe o luna, am dat doar un exemplu. Bineinteles ca aceste detalii se discuta in particular, cu cei care doresc sa ofere serviciul." Din asta as vrea sa intelegi ca:
1) poate fi vorba de profitul pe 10 luni, nu una singura
2) poate fi vorba de plata normala pe articol + bonus pentru performanta

Am spus ca se discuta in particular, si ca articolele vor fi promovate iar pretul se stabileste pe o perioada in care articolul va fi pe #1 (deci garantez asta), sau cum voi discuta cu cel ce presteaza serviciul.

Voi inceta sa raspund la astfel de mesaje din momentul de fata, te rog sa ma cauti pe privat daca ai ceva personal cu mine, sau daca vrei sa discutam in continuare acolo. Poate ai inteles tu gresit, poate oboseala isi spune cuvantul la mine, dar haide totusi sa ne respectam ca nu cred ca te-am incurcat vreodata cu ceva.

Rog un moderator sa stearga toate postarile care nu isi au rostul. Multumesc anticipat!