Buna ziua,
Pe care nisa se cumpara cele mai multe articole in aceasta perioada a anului ?
Buna ziua,
Pe care nisa se cumpara cele mai multe articole in aceasta perioada a anului ?
Nu exista un domeniu, depinde de tine ce preferi sa scrii.
Un alt factor important sunt clientii tai, te pot asigura ca articolele cerute sunt atat de variate incat nu ai putea sa stabilesti nici un fel de statistica.
Asta e cea mai ciudata intrebare din ultima vreme, dar nu e rea, e tricky. Da' ce anume doresti tu sa aflii mai exact?![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Probabil pentru a realiza articole anticipat si apoi sa le vanda deja scrise.
Off: @haos vine "datoria " curand....
Eu zic ca domeniul de articole e foarte mare...tu poti scrie despre ce vrei dar trebuie sa ai si cunostinte despre acel domeniu.
Te sfatuiesc sa faci articole pe nisa la care te pricepi,daca sunt de calitate se vor vinde destul de usor parerea mea.
Nu este nevoie sa afli pe ce nisa se cumpara cele mai multe articole. Scrie articole de calitate, pe domenii la care te pricepi si cu siguranta vor veni si clientii.
gambling si slabit. le-am vandut instantaneu. si nu o data![]()
Relansat, pai ai scris tu in alt domeniu si nu s-au vandut vara?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu, doar ca am scris fix pe nisa (nisele) care am crezut ca se va vinde super rapid. Am mai avut in trecut pe IT si am vandut 100 de articole a cate 400 cuvinte fiecare, dar ceva mai greu.
relansat vad ca tie iti merge bine treaba pe forum cu articolele, cati E faci pe saptamana si cat scrii pe zi ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)