Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cumpar articole de afiliere care convertesc

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Cumpar articole de afiliere care convertesc

Am un site nou pe care vreau sa fac unele teste si pe langa articolele pe care le scriu eu, m-am gandit ca poate exista pe aici persoane ce ofera content, capabile sa identifice singure produse sau micronise care pot vinde. Ma intereseaza in special articole care se muleaza pe produsele din oferta eMag.

Spre exemplu, sa zicem ca ati identificat un produs care se vinde bine, dar va ocupati de content writing si nu aveti siteuri proprii. Ii faceti articol si mi-l vindeti mie. Daca ma puteti asigura ca articolul vostru imi va aduce conversii de 20 ron intr-o luna (atunci cand va fi pe prima pagina in serps pe cautarile dupa numele exact al produsului), eu sunt dispus sa ofer pe el echivalentul sumei conversiilor pe o luna intreaga in care produsul apare pe #1.

Asta e doar o idee, discutam detaliile concrete pe privat. Incearca cineva?

Update: sau daca ai un site unde ai scris un articol ce a inregistrat conversii, sunt dispus sa cumpar articolul respectiv (sau unul asemanator si tu vei sterge pagina respectiva).
    Ultima modificare făcută de edy12006; 7th January 2015 la 23:07.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

In traducere:

Voi cautati produsul, faceti content.
    Voi primiti banii pe 1 luna (va spun eu care luna), daca se fac si daca contentul vostru este pe loc 1, daca nu, nu primiti nimic?

Eu inregistrez domeniu si pun o thema pe el?
    Eu raman cu restul de luni (10-50), pentru ca am un site nou?

Asta incerci sa postezi?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    In traducere:

Voi cautati produsul, faceti content.
    Voi primiti banii pe 1 luna (va spun eu care luna), daca se fac si daca contentul vostru este pe loc 1, daca nu, nu primiti nimic?

Eu inregistrez domeniu si pun o thema pe el?
    Eu raman cu restul de luni (10-50), pentru ca am un site nou?

Asta incerci sa postezi?

Tom, inteleg ca esti rautacios in seara asta, dar hai sa analizam putin postarea mea si mai ales randul: "Asta e doar o idee, discutam detaliile concrete pe privat. Incearca cineva?". Nu am spus ca e musai sa ofer echivalentul incasarilor pe o luna, am dat doar un exemplu. Bineinteles ca aceste detalii se discuta in particular, cu cei care doresc sa ofere serviciul. E echivalentul la plata pe performanta, ca si in cazul agentilor comerciali care au un salariu stabil + comision pe performanta.

In plus, am zis ca se calculeaza in momentul in care pagina apare pe pozitia 1 in google pe cautarile dupa numele exact al produsului. (nu ma refer aici la iphone 6, ci la produse cu o concurenta mult mai mica)

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Am un site nou pe care vreau sa fac unele teste si pe langa articolele pe care le scriu eu, m-am gandit ca poate exista pe aici persoane ce ofera content, capabile sa identifice singure produse sau micronise care pot vinde. Ma intereseaza in special articole care se muleaza pe produsele din oferta eMag.

Spre exemplu, sa zicem ca ati identificat un produs care se vinde bine, dar va ocupati de content writing si nu aveti siteuri proprii. Ii faceti articol si mi-l vindeti mie.
    Am inteles. Adica oamenii sa identifice nisa si sa ti-o dea pe tava (cu tot cu articol) pentru profitul pe o luna?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Am inteles. Adica oamenii sa identifice nisa si sa ti-o dea pe tava (cu tot cu articol) pentru profitul pe o luna?
    Vezi raspunsul de mai sus. As avea rugamintea sa nu stricati topicul, este totusi o oferta, nu un post in Bar/Lobby.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Vezi raspunsul de mai sus. As avea rugamintea sa nu stricati topicul, este totusi o oferta, nu un post in Bar/Lobby.
    Topicul este unul prostesc. Odata pus sus un articol, el o sa converteasca daca nisa e buna. Nu o sa gasesti oameni care sa iti dea astfel de articole. Odata puse sus ele aduc bani in mod constant celor care le-au "produs", astfel incat nu o sa ti le vanda tie, pentru profitul pentru o luna.

Tu te asculti? Profitul pe o luna inseamna 30 de zile. Intr-un an respectivul poate scoate de 12 ori mai mult, tinandu-si articolele.

Eu zic sa te apuci de treaba si sa incepi sa "sapi" si sa cauti singur nisele cu potential. In cazul majoritatii topicurilor pe care le deschizi sau unde intervii, astepti sa vina ceva de la altii, pe bani cat mai putini, bineinteles.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Topicul este unul prostesc. Odata pus sus un articol, el o sa converteasca daca nisa e buna. Nu o sa gasesti oameni care sa iti dea astfel de articole. Odata puse sus ele aduc bani in mod constant celor care le-au "produs", astfel incat nu o sa ti le vanda tie, pentru profitul pentru o luna.

Tu te asculti? Profitul pe o luna inseamna 30 de zile. Intr-un an respectivul poate scoate de 12 ori mai mult, tinandu-si articolele.

Eu zic sa te apuci de treaba si sa incepi sa "sapi" si sa cauti singur nisele cu potential. In cazul majoritatii topicurilor pe care le deschizi sau unde intervii, astepti sa vina ceva de la altii, pe bani cat mai putini, bineinteles.
    Tu te asculti? "Nu am spus ca e musai sa ofer echivalentul incasarilor pe o luna, am dat doar un exemplu. Bineinteles ca aceste detalii se discuta in particular, cu cei care doresc sa ofere serviciul. E echivalentul la plata pe performanta, ca si in cazul agentilor comerciali care au un salariu stabil + comision pe performanta."

Acum va rog sa lasati loc si pentru cei ce vor sa discute pe subiectul ofertei, fie ea prosteasca sau nu.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Acum va rog sa lasati loc si pentru cei ce vor sa discute pe subiectul ofertei, fie ea prosteasca sau nu.
    Daca raspunsul la intrebarea mea de mai sus este DA, atunci e o oferta extrem de prosteasca, iar faptul ca "faci eforturi" sa prostesti pe cineva, ma deranjeaza.

Ai postat cateva aberatii, pe care in loc sa le elimini, le intaresti.

Faptul ca cineva isi spune parerea, este exact ceea ce se cauta pe acest forum. "lasati loc" e pentru baietii de pe strada, cand stau in fata casei tale. Fa-ti un forum de prosteala unde sa faci ce vrei. Pana atunci, nu ai ce sa faci, trebuie sa ne suporti si pe noi, cei de pe forum
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Daca raspunsul la intrebarea mea de mai sus este DA, atunci e o oferta extrem de prosteasca, iar faptul ca "faci eforturi" sa prostesti pe cineva, ma deranjeaza.

Ai postat cateva aberatii, pe care in loc sa le elimini, le intaresti.

Faptul ca cineva isi spune parerea, este rostul acestui forum. "lasati loc" e pentru baietii de pe strada.
    Tom, daca ai ceva personal cu mine te rog sa ma cauti pe privat sa discutam. Nu cred ca am intrat vreodata in vreo polemica cu tine si nici nu intentionez acest lucru.

Am postat o oferta pentru cei care sunt interesati, daca tie nu iti place sau nu iti starneste interes, te rog sa imi dai pace. Eu nu cred ca am intrat pe topicul nimanui sa imi dau cu parerea despre vreo oferta. Iti ofer respect si as dori si din partea ta acelasi lucru.

Pentru ca nu s-a inteles, nu oblig pe nimeni sa imi vanda articole sau sa imi scrie, este o oferta in special pentru cei care nu vor din diverse motive sa se ocupe de siteuri proprii si vor sa vanda unele idei. Nu am batut in cuie un pret, am zis doar ca idee sa se inteleaga procedeul de lucru.

Tom, cand vezi pe cineva care cauta sa cumpere un utilaj instrustrial, vii cu replica: "cine ar fi prost sa iti vanda tie cand poate face bani cu el"? Pe un model asemanator mergea si un coleg de forum destul de apreciat acum ceva vreme, platea writerii in functie de performanta.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Tom, cand vezi pe cineva care cauta sa cumpere un utilaj instrustrial, vii cu replica: "cine ar fi prost sa iti vanda tie cand poate face bani cu el"? Pe un model asemanator mergea si un coleg de forum destul de apreciat acum ceva vreme, platea writerii in functie de performanta.
    Eu cred ca tu nu intelegi exact ceea ce incerci sa explici, sau ne crezi prosti.

Tu vrei sa cumperi un utilaj industial, dar platesti la 10% din valoare (la o data nestabilita) si doar dupa ce iti termini treaba cu el. Asta ai incercat sa "oferi" in postul asta.

Alex Dumitru platea/plateste salariu + comision, este % pentru performanta, este cu totul altceva.

In cazul tau functioneaza asa: platesc o suma x pentru "a, b , c, d , etc" , plus 20% din ce produce/genereaza lunar (din afiliere). Ofer un site puternic, foarte bine optimizat si acces complet la date.

Daca asta incerci sa faci, atunci incearca sa postezi in engleza, ce ai scris tu este o tampenie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 6th December 2016, 23:15
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th October 2014, 16:01
  3. [ Caut ] Persoana care sa scrie articole
    De Cucu în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th July 2012, 16:14
  4. Intrebare despre cuvintele care convertesc
    De Sorin Frumuseanu în forumul Google
    Răspunsuri: 8