Kidu, mai vreau si eu "o tura" cand te eliberezi...![]()
Kidu, mai vreau si eu "o tura" cand te eliberezi...![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Razvan Badu: Da, nu e problema, putem publica in 30 directoare de articole si cam 100 siteuri proprii, as sublinia ca este un nr maxim pentru un pachet pe masura. Oferta este pentru publicarea in directoare, daca avem siteuri de nisa putem publica si la noi, daca pachetul e mai mare de 30, desigur preluam in siteurile noastre in aceleasi conditii. In alta ordine de idei, am mai folosit un mecanism cu doua articole pe acelasi director dar continand linkuri si keys diferite. Sa zicem ca un articol avea link spre index si spre un tag, al doilea avea link spre o categorie si spre un produs. Rezultatele sunt ok si poti dubla numarul de articole.
Toto: cred ca dupa Paste, am 6 pachete in lucru, nu ar fi rau sa ti lasi sacosa la coadaTrimite mi cuvintele cheie si linkurile, cunosti procedura. O sa vad in zilele urmatoare cum scriu fetele, pentru ca vreau sa se mentina calitatea, nu sa creasca cantitatea. Momentan ultimul programat incepe pe 9 aprilie.
Salut Kidu.
Cand ai timp sa ma anunti si pe mine. Vreau un pachet de 10-15 articole. Mersi
Dupa ce se termina de scris pachetele actuale, urmeaza Toto, Razvan Badu si Pancu.
Confirm livrareaarticolele sunt de calitate maxima, voi incerca sa le valorific la maxim si sa le plasez in locuri pe masura, RoxanaN a facut un review dragut si a avut dreptate referitoare la pret "pomana" sper sa le implementez cat de repede si sa revin cu o comanda.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Felix si Roxana: Va multumesc pentru opinii si va doresc success in continuare.
Razvan Badu si Pancu: au fost aprobate deja primele voastre articole, puteti urmari in doc.
Colegul nostru Dan a descris foarte pe larg procedura de scriere a unui articol de calitate, am colaborat si eu cu cateva completari, fiind in mod identic procedura din comenziile voastre.
Urmatoare transa de articole o putem incepe in jur de 30 aprilie, doritorii sunt rugati sa isi lase sacosa la coada.![]()
colegii croif si Toto au lasat sacosa la coada pentru urmatoarele termene libere.
si eu...m-ai uitat
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
ApropoServiciu de nota 20...fara nici o exagerare! Sunt foarte multumit si de calitatea serviciului si de comunicare (rapoarte updatate zilnic).
Am un blog cu Amenajari Interioare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)