Pe viitor doresti sa oferi astfel de servicii si pentru site urile ce sunt in limba engleza,bineinteles insemnand ca acest articole sa fie si in limba engleza?
nu are sens, gasesti zeci de servicii de gen ptr lb eng.
au fost terminate cele doua comenzi de review, asteptam opinile celor doi.
Eu nu ma asteptam la altceva decat lucru de calitate si promptitudine. Unul dintre articolele care mi-a placut, este cel legat de Cum sa alegi un furnizor de gazduire web. Lucrul cu oamenii de calitate mi-a placut intotdeauna.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
M-a intereseaza si pe mine un pachet de 5 articole.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Eu sunt al doilea care a beneficiat de oferta. Nu pot sa spun decat ca recomad la toata lumea, calitatea articolelor a fost peste ce ma asteptam. Un exemplu de articol consistent si scris surprinzator de repede: Evolutia tehnologica a ceasurilor de mana | Articole .org
Multumesc Cristian, cu siguranta o sa mai colaboram.
Creŗtere putere, consum redus ŗi optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu stiu daca sunt al trei-lea sau al X-lea si nici nu conteaza... Conteaza ca m-am ales cu continut de calitate, linkuri bune, etc... Recomand serviciile lui Kidu. Merci !
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Multumesc pentru opinii!
Toto mai am inca 3 articole de publicat pentru tinePoti urmarii in fisierul tau docs stadiul lor.
Toto a avut structura de linkuri cea mai potrivita pentru aceste servicii, fiecare articol are un link principal si un link secundar catre o categorie. Sper ca in urmatoarele 2 saptamani sa vezi si urcari in serp.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)