Abia astept...
Eu nu m-am putut abtine si am marit comanda, primul pachet a fost livrat si sunt de calitate. Mersi Kidu.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Toto: mai am un articol de postat pentru marti, poti urmarii in fisierul doc. Pare ca ramane la fel de spectaculoasa cresterea in serp
felix: multumim pentru a doua comanda, din prima am postat deja doua articole, a doua este gata pana pe 9-10 aprilie. La fel ca si colegul Toto poti urmarii in fisierul doc postarile tale.
Daca aveti placerea puteti posta exemple de articole care v-au placut, pentru ca m-a intrebat cineva, eu nu fac asta pentru ca e alegerea clientului daca isi face public sau nu proiectul.
Mai avem inca doi clienti cu un job de durata 30-40 de zile, asteptam si alte comenzi.
Am comandat si eu un pachet de 20. Revin cu detalii la finalizare. :-)
Am un blog cu Amenajari Interioare
Toto: am predat lucrarea, spor la serp
lawrians: multumesc, vezi in doc primele articole. Estimez ca terminam pe 20-25 iunie.
Am mai luat doua comenzi si pentru moment opresc aici inscrierile. Imediat ce am un loc liber va anunt.
Multumesc Kidu. Super treaba!
Asadar, coincidenta sau nu, sfarsitul lui martie, dupa un mic efort financiar (articole originale, advertoriale, achizitii siteuri, + articolele lui Kidu), mi-a adus un site de la "not in top 50" direct pe prima pagina Google pe o nisa cu 28 milioane de rezultate... Eu zic ca e bine... Acum ma pregatesc sa atac top 5... Sa vedem ce urmeaza![]()
OFF:
Asta apropos de cei care "nu munceste ca e greu" sau de cei care zic ca seo e mort ...)
PS
Panda?! Penalizari?! Care Panda?! Ce penalizari?!)
Ultima modificare făcută de Toto; 2nd April 2012 la 13:27. Motiv: un mic PS ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
@kidu, te rog sa ma anunti cand ai timp.
Vreau sa cresc si eu mare!
multumesc!
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Am primit raportul pentru un set de 8 articole, sunt scrise impecabil, am verificat cu copyscape originalitatea, nici pe departe nu sunt probleme, doua articole aveau peste 700 cuvinte. La marimea asta aproape ca nu conteaza nisa siteului din care provine linkul.
Sunt foarte bine alese locatiile linkurilor din articole, asta mi-a placut cel mai mult, jumatate din articole sunt insotite de fotografii de nisa. De asemenea m-am uitat prin sursa, descrierea meta este bine aleasa si nu un copy/paste din textul scris, cuvintele cheie mi-ar fi placut sa fie mai multe. Raportul este interesant incluzand si pingurile si feedul creeat din linkurile obtinute.
De la primul articol pana astazi am urcat 12 pozitii, sunt pe locul 6 acum intr-o nisa ce e drept medie, dar sunt sigura ca mai urca 1-3 pozitii in urmatoarele 10 zile, o sa va tin la curent.
Pentru 25 lei articolul postat la nivelul acesta de calitate mie personal mi se pare pomana. Am platit si 40-50 lei ( 10-12 euro ) pe prostii de texte re-scrise in fuga, cu linkuri puse aiurea ce necesitau corectii. Revin si cu alte comenzi curand, multumesc.
dragut, un review mult mai bun decat cei care au avut un avantaj financiar sa il facasunt limitat in cuvinte cheie de catre directoare, nu pot abuza din pacate. sper sa ai rezultate foarte bune in continuare si pe cuvintele secundare, in ceea ce priveste pretul, consider ca este un raport excelent intre pret si calitate. te mai asteptam.
As fi si eu interesat. Pe nisa "cartuse de imprimanta", scri ?
Care este numarul de site-uri in care poti publica articole ? Cate putem cumpara pentru un singur site ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)