Nu, cei care nu au dreptul sa posteze in marketplace nu au oferit destule resurse comunitatii si nu sunt destul de inradacinati incat sa profite de pe urma ei. Astazi sunt, maine pot sa dispara de exemplu.
Nu, cei care nu au dreptul sa posteze in marketplace nu au oferit destule resurse comunitatii si nu sunt destul de inradacinati incat sa profite de pe urma ei. Astazi sunt, maine pot sa dispara de exemplu.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Offtopic :
Bogdane, Bogdane .. diplomatia iti va deschide mult mai multe cai.
Ontopic :
In speranta de a nu fi "crucificat" de unii dintre colegii nostrii, mentionez ca, de-a lungul colaborarii mele cu diversi content writeri, cei de gen feminin mi-au dat cele mai mari satisfactii, atat in privinta calitatii, cat si in privinta seriozitatii. Si stim cu totii cat conteaza seriozitatea.
Intr'adevar, nu i-am testat pe toti, ca nu aveam cum.. dar dintre toti cei testati pe Seopedia, Crocodila a reusit de fiecare data sa se ridice la inaltimea pretentiilor mele.
In prezent colaborez cu o jurnalista de la un ziar local de top (nu de pe Seopedia).. si sunt, deasemenea, mai mult decat multumit.
Cu alte cuvinte, cred ca femeile sunt mult mai potrivite pentru astfel de slujbe![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Dintre cei de pe lista am colaborat cu Crocodila si sunt foarte multumit de calitatea articolelor![]()
@1nesco - multumesc.
Cred ca dezbaterea este in cele din urma constructiva.
E drept, ar fi mai utile sugestii de imbunatatire, content writeri care sa se inscrie si oameni care dau review-uri.
Trust, but verify.
exista si asemena writteri. De exemplu, Matei mi-a facut articole si in Juma' de ora atunci cand mi-a ars buza. Dar, iti dai seama, ca omul poate nu e nonstop online, astfel ca e destul de greu ca cineva sa riste sa dea un asemenea dealine.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Revin cu cateva modificari ce mi se par necesare:
1. Daniela
2. 6 RON/300-350 de cuvinte; 5 RON/200-250 de cuvinte - nu scriu articole mai mici de 200 de cuvinte
3. Articole SEO si Medii
4. Exemple aici si aici ori PM pentru o lista mai mare
5. Capacitatea maxima - 3-4 articole/zi
6. Termen de livrare: 2-3 zile
7. Oferta permanenta
8. Doar in limba romana. Plata prin paypal sau transfer bancar
9. Pot scrie direct in WP cu o poza si meta tags fara nici un cost suplimentar.
Totusi, daca este nevoie si de poze care sa ilustreze articolul (mai multe de 2) acestea se taxeaza suplimentar deoarece cautarea unor poze relevante poate dura mai mult decat conceperea in sine a articolului. Preturile pentru astfel de articole le discutam pe privat in functie de numarul articolelor, nr. de cuvinte ale acestora si nr. de poze dorite pentru fiecare articol in parte.
P.S. Multumesc Dan pentru promtitudine!
Ultima modificare făcută de Daniela; 7th March 2012 la 21:38.
Content writer & marketing afiliat
Revin cu un update pentru cei ce nu au inteles ce am vrut sa spun(se aude, DAN?)in posturile scrise de mine in acest topic:
Eu nu m-am referit la faptul ca o astfel de lista e o idee proasta, din contra. Ceea ce am spus s-a bazat pe teama ca acest thread sa nu fie umplut de bump-uri inutile si flame-uri, asa cum deja s-a intamplat.
Si da, forma bruta a listei era seaca si nu oferea toate detaliile necesare, insa cred ca forma de acum e ok, mai ales ca ea nu inlocuieste in niciun fel thread-urile writer-ilor.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Avem un nou content writer pe lista.
Ii astept si pe restul
O sa ii rog pe cei prezenti pe lista sa nu isi dea review-uri intre ei. Nu ar fi etic
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)