Vezi Rezultate Sondaj: Dupa ce criterii va alegeti voi un content writer?

Alegători
24. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Banii

1 4,17%
  • Calitatea

7 29,17%
  • Cantitatea

1 4,17%
  • Seriozitatea

15 62,50%
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Dupa ce criterii alegeti voi un content writer?

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit Dupa ce criterii alegeti voi un content writer?

As vrea sa stiu si eu cum gandesc colegii mei de pe forum, astfel incat doresc sa aflu care dintre toate aceste criterii conteaza pentru voi cel mai mult in alegerea unui content writer? Chiar daca sunt strans legate intre ele, trebuie ca unul din criterii sa primeze pentru voi.

Parerea mea :
    - pretul poate fi negociat (mai mult sau mai putin), sau chiar deloc in cazul in care calitatea este una pe placul tau
    - calitatea poate fi aleasa numai in functie de pretentiile tale, care in cele din urma primeaza in defavoarea pretului
    - cantitatea mi se pare un aspect mai putin important, scriind/postand mult si la repezeala se pierde mult din calitatea informatiei pe site
    - seriozitatea, dupa parerea mea, sta la baza oricarei colaborari de succes, cu satisfactii de ambele parti

Am fost strict subiectiv prin cele scrise mai sus, eu am votat seriozitatea, deoarece asta il defineste pe om ca si caracter. Serios fiind, va sti sa-si asume anumite responsabilitati si va putea astfel sa-si defineasca clar prioritatile, astfel incat colaborarea/colaborarile sa fie un succes pentru toate partile implicate. Orice altceva se poate dicuta si ajunge la un compromis, dar cu caracterul unei persoane nu poti ajunge la un compromis.

As vrea sa stiu si parerile voastre, insotite evident de argumentele de rigoare.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    41

Implicit

Ar fi trebuit un poll cu mai multe optiuni.
    In primul rand, la mine conteaza banii. Daca scrii articole la 'jumatea pietii' nu inseamna ca nu esti serios, ca nu scrii mult sau ca nu scrii de calitate. La fel se intampla si cu seriozitatea - totusi, ar trece ceva vreme pana sa gasesti writerul ideal.
    Pe de alta parte, daca esti scump, inseamna ca esti si bun. Nu?
    Vand Advertoriale (pr 5)

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Rog un moderator sa-mi corecteze titlul, l-am scris la repezeala sa nu-mi pice iarasi netu' si n-am fost atent .. (de 2 zile ma omoara) - si eventual sa-l mute unde ii este locul, daca nu am fost foarte inspirat in alegerea sectiunii...

Degeaba esti bun sau scump sau ieftin, daca nu poti sa duci la bun sfarsit proiectul/proiectele in care te-ai implicat, fie din din cauza timpului, lenei, complexitatii, sarbatorilor .. etc

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    32
    Posturi
    455
    Putere Rep
    30

Implicit

In mod cert il alegi dupa parerile altora despre el iar apoi vezi daca iti convine si incepi sa-l punctezi personal la fiecare 'calitate' (din poll).
    .

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

In primul rand aleg dupa calitate, apoi dupa seriozitate si in al treilea rand dupa pretul practicat.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu deobicei imi scriu singur continutul pe site-uri atat articolele cat si advertorialele. O singura data am apelat la Palaghianu pentru ca eram in pana de idei si l-am ales pentru ca stiam ca au mai colaborat si altii cu el si in recomandau ca serios. M-a interesat pretul si calitatea, care s-au dovedit a fi ok.

Seriozitatea, calitatea apoi pretul.

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    31
    Posturi
    315
    Putere Rep
    27

Implicit

Desi nu raspund exact la topic, vreau sa spun ca de obicei, conteaza in primul rand calitate articolelor. Urmeaza bineinteles seriozitatea dar asta nu inseamna ca putem fi indiferenti in fata pretului. De multe ori, trebuie sa cauti pana sa gasesti pe cineva sa le indeplineasca pe toate.

De obicei, ma chinui sa le "practic" pe toate daca pot spune asa. Din pacate, singura problema cu care m-am confruntat a fost incapacitatea de a respecta termenele a 3-4 persoane din cele peste 50 pentru care am scris. Asta se intampla in primul rand, din cauza faptului ca preturile sunt mici, ceea ce fac comenzile sa fie mari. O mica eroare in estimarea timpului si s-a dus tot. Clientul nu este interesat de faptul ca tie ti s-a dus de exemplu calculatorul timp de 3 zile, ceea ce a dus la o intarziere a peste 30 de articole. Mi se pare normal, atat timp cat a platit pentru acel serviciu.

Ca sa revin, cel mai important e de obicei calitatea. Totusi, calitatea practicata la un pret mare nu se merita in conditiile in care castigurile pe ro nu par sa fie astronomice. Astfel, nu va ramane decat sa incercati ca intotdeauna sa cautati un raport acceptabil.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Vad ca tot ii dati cu calitatea asta.. cum alegeti voi dupa calitate? Eu am colaborat cu 2-3 useri care mi-au trimis ca mostre niste exemple bune iar dupa aceea cand am platit mi-au trimis niste aberatii (greseli gramaticale, idei haotice, dezastru total).. Nu s-a obosit nici macar sa foloseasca un spellchecker, ca i-ar fi corectat ala multe din greselile gramaticale. Fara suprare dar tare multi analfabeti vin din generatiile astea noi intro era in care ar fi trebuit sa fie defapt invers.

De asemenea nu poti alege dupa seriozitate ca seriozitatea o aflii la finalul tranzactiei, deci trebuie intai sa te arzi ca sa o aflii. Mai raman referintele, asta e primul indiciu si de cele mai multe ori cel mai sigur despre serviciile cuiva - referintele si recenziile despre cei care ofera astfel de servicii.

Eu de ex, n-am lucrat cu palanghianu dar am citit multe din articolele scrise de el si au fost scrise bine de fiecare data iar recenziile au fost pozitive, deci referintele lui sunt foarte bune asa ca l-as recomanda si eu (o sa se defecteze si el in curand, dar pana atunci ramane un bun exemplu).

Asa ca daca nu e trecut ca optiune 'referintele', o sa votez seriozitatea, care e cea mai apropiata de referinte.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    31
    Posturi
    315
    Putere Rep
    27

Implicit

Clientii au fel de fel de cerinte iar datoria unui content writer e sa le satisfaca. Poate ca ai dreptate cand vorbesti despre faptul ca mai intai trebuie sa te arzi. In privinta tepelor, eu ies din discutie. Totusi, daca in anumite cazuri clientul nu e multumit, poate fie sa nu ma plateasca fie sa ceara banii inapoi daca a platit deja. Eu unul, am avut doua cazuri de genul si nu au fost probleme. Pur si simplu se intampla sa fie neintelegeri sau momente in care nu multumesti clientul.

De ce ai zice ca m-as defecta? De la inceputul lui 2012 imi propun sa imbunatatesc serviciile pe care le ofer pe toate partile. Incepand de la termene limita cu care am cea mai mare problema si continuand cu stilul de scris.

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    50
    Posturi
    484
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    De asemenea nu poti alege dupa seriozitate ca seriozitatea o aflii la finalul tranzactiei, deci trebuie intai sa te arzi ca sa o aflii.
    Nu e obligatoriu sa astepti finalul tranzactiei pt. a "proba" seriozitatea celui cu care lucrezi, mie mi s-a intamplat chiar la inceput...
    In momentul in care incep pretextele gen "stai sa vezi, a fost ziua de nastere a bunicii si m-am imbatat o saptamana" sau "mi-a cazut internetul intr-o groapa atat de adanca incat n-am avut cum sa-ti dau un mail ca intarzii prestatia, nici de la vecinu' Gica si nici de la internet-cafe-ul din colt" - e clar, s-a dus seriozitatea!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de palaghianu Vezi Post
    Pur si simplu se intampla sa fie neintelegeri sau momente in care nu multumesti clientul.
    Dar daca esti capabil sa comunici intr-un mod onest si rapid faptul ca ai o problema o sa vezi ca brusc te vei bucura de intelegerea clientului(in cele mai multe cazuri, zic eu) si o sa ai mai multe cai de rezolvare decat restituirea banilor sau munca pe gratis.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Content writer
    De prodan_13 în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th July 2011, 18:56
  2. Content writer
    De alexcwriter în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th December 2010, 21:54
  3. Content writer
    De d3vilbabe în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12