As vrea sa stiu si eu cum gandesc colegii mei de pe forum, astfel incat doresc sa aflu care dintre toate aceste criterii conteaza pentru voi cel mai mult in alegerea unui content writer? Chiar daca sunt strans legate intre ele, trebuie ca unul din criterii sa primeze pentru voi.
Parerea mea :
- pretul poate fi negociat (mai mult sau mai putin), sau chiar deloc in cazul in care calitatea este una pe placul tau
- calitatea poate fi aleasa numai in functie de pretentiile tale, care in cele din urma primeaza in defavoarea pretului
- cantitatea mi se pare un aspect mai putin important, scriind/postand mult si la repezeala se pierde mult din calitatea informatiei pe site
- seriozitatea, dupa parerea mea, sta la baza oricarei colaborari de succes, cu satisfactii de ambele parti
Am fost strict subiectiv prin cele scrise mai sus, eu am votat seriozitatea, deoarece asta il defineste pe om ca si caracter. Serios fiind, va sti sa-si asume anumite responsabilitati si va putea astfel sa-si defineasca clar prioritatile, astfel incat colaborarea/colaborarile sa fie un succes pentru toate partile implicate. Orice altceva se poate dicuta si ajunge la un compromis, dar cu caracterul unei persoane nu poti ajunge la un compromis.
As vrea sa stiu si parerile voastre, insotite evident de argumentele de rigoare.