Vezi Rezultate Sondaj: Dupa ce criterii va alegeti voi un content writer?

Alegători
24. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Banii

1 4,17%
  • Calitatea

7 29,17%
  • Cantitatea

1 4,17%
  • Seriozitatea

15 62,50%
Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Dupa ce criterii alegeti voi un content writer?

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

@hl2u, hehe.. comunicarea asta nu e asa simpla cum cred unii
    @palaghianu, nu esti pregatit pentru succes, fie ca o sa apara alte prioritati(facultate,masina,cariera,etc) fie ca o sa ai succes continuu si atunci o sa devina totul o afacere si o sa maresti preturile si o sa ai alte targeturi. indiferent de varianta, pana la sf. lui 2012 o sa te 'defectezi', e un proces natural si nu-l poti evita.

Cand zic 'defectezi' ma refer ca serviciile tale nu vor mai avea aceeasi importanta pentru colegii de aici, in schimb, pentru tine si viitorul tau poate sa-ti prind bine.. sau nu (asta depinde de tine).
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Valentina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    13th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    38
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu as merge pe Seriozitate - Calitate si bineinteles Pret, care poate fi negociat in raport cu cerintele clientului, aici ma refer la complexitatea articolului.
    Am descoperit de curand ca poti gasi articolul gata facut, doar cu niste greseli de exprimare care bineinteles se pot corecta, as zice ca e norocul celui care scrie, dar din pacate unii fac un talmes-babes, care nu te ajuta cu nimic, mai e si platit pentru asta.
    Deci cred ca Seriozitatea primeaza.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

La mine primul lucru este seriozitatea. Voi citi ce scrii pe forum, cum te comporti, ce atitudine ai. Daca scrii in limbaj de messenger, te certi cu altii si nu ai un comportament civilizat poti sa ceri si 0.5 $ pe articol ca pentru mine nu existi. Aici contribuie si opinia celorlalti care au colaborat cu tine. Daca ai o pagina intreaga cu "am colaborat, recomand" ai si un mare avantaj.

Pe planul 2 sunt calitatea si pretul. Aici depinde de situatie, poate am nevoie de un articol scris bine si sunt dispus sa platesc in plus.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu o sa vin cu parerea privita din prisma prestatorului de servicii.

Cazul 1. Prima ocazie de colaborare:
    - in primul rand incerc sa ofer calitate (diversi factori)
    - apoi "reglez" pretul dupa calitatea oferita dar si in fuctie de cerinta ofertantului,
    - seriozitatea (a) poate fi sustinuta de alti useri prin mesaje de genul "am colaborat cu el, e ok", "recomand", "user serios" sau (b) poate lipsi (degeaba onorez comenzile in cateva ore la cateva articole sau in 2-3 zile daca sunt cateva zeci de articole, ca daca nu-i convine calitatea... isi face treaba cu altcineva).

Cazul 2. A n-a colaborare:
    - in primul rand ii convine calitatea de care beneficiaza, ca nimeni nu revine la cineva care nu ii ofera o calitate buna,
    - are la activ cateva experiente pozitive (ofertantul e multumit de colaborarile anterioare, alti useri isi exprima multumirea), stie ca termenul este respectat, stie ca primeste un PM in caz ca se intampla ceva,
    - pretul e posibil sa scada din importanta. De obicei nu prea se cresc preturile, am zis de obicei. Daca e multmuit de calitate (punctul 1), plateste (bineinteles ca nici prestatorului sa nu-i creasca sorici in loc de piele).

Ca un rezumat:

Cazul 1:
    1 - calitate
    2 - pret
    3 - seriozitate

Cazul 2:
    1 - calitate
    2 - seriozitate
    3 - pret

Calitatea ramane pe primul loc, ca degeaba exista seriozitate daca actiunea nu-si atinge nivelul asteptat.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Content writer
    De prodan_13 în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th July 2011, 18:56
  2. Content writer
    De alexcwriter în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th December 2010, 21:54
  3. Content writer
    De d3vilbabe în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12