Din start va spun ca acest topic mi se pare o idee proasta, sau cel putin, are 90% sanse sa se transforme intr-un topic spamat, plin de bump-uri. Din punctul meu de cedere, la sectiunea de content, era ok asa cum era pana acum. Asa, sunt sanse mari sa vedem spamuri peste spamuri, doar pentru ca ofertele unuia sau altuia sa fie cat mai actualizate.
In fine, iata si oferta mea:
1. Matei -(blog personal AICI)
2. Pret pe nr de cuvinte: $2/300-350 de cuvinte;(in Limba Romana, dar si in Engleza);
3. Incadrarea articolelor intr-o anumita gama:
3.a 5 lei/300 de cuvinte;
3.b $2/300-350 de cuvinte;
3.c. discutabil, in functie de nevoile clientului;
4. Cateva exemple de articole scrise de respectivul (2-3 link-uri), pentru ca cel care cumpara sa isi faca idee despre calitatea articolelor. Acestea ar trebui sa fie reale / pretul oferit la punctul 2: Matei.info - Internet Junkie, www.imatei.com; http://cura-de-slabire.com/mituri-despre-slabire/
5. Capacitatea maxima pe zi: depinde de cerintele clientilor;
6. Un timp mediu de livrare (tinand cont de o medie a comanziolor pe care ofertantul le are in prezent): variaza intre 2 ore si 48 de ore, in functie de nevoile clientilor;
7. Tipul ofertei: permanenta;
8. Alte detalii pe care le considerati relevante:
- pot oferi factura la cerere;
- la fiecare 10 articole gratis, un advertorial gratis pe un site de-al meu;
- posibilitate de barter(asa cum am facut zilele acestea cu unii dintre voi);
- nise pe care le refuz din start: cosmetice si pariuri;
Pentru orice discutie privind serviciile mele, folositi fie mesageria privata, fie formularul de contact de AICI

Răspunde cu citat