Eu as mai adauga si un portofoliu (blog personal) sa vada lumea cum scriu baietii.
Eu as mai adauga si un portofoliu (blog personal) sa vada lumea cum scriu baietii.
Desi multi se vor supara pe mine... n-ai cum sa lasi oameni care nu stiu sa scrie corect romaneste sa cuantifice calitatea unui articol. Daca vreti o cuantificare mai aproape de adevar... propun sa sa faca un fel de consurs:
Se alege o tema pentru un articol, un termen de livrare, specificatii clare... cine vrea scrie... cine poate jurizeaza![]()
@Bogdan - ai mare dreptate, am adaugat. Fara exemple ar fi inutil.
@Crocodila - greu de pus in aplicare planul tau, cu toate ca in principiu ai dreptate. Daca gasesti o metoda practica de notare, e perfect. Deocamdata am adaugat in tabel "review" - unde ceilalti isi pot exprima parerile (prin intermediul acestui topic, iar eu le voi pune in comment acolo).
Trust, but verify.
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Mai oameni buni, umpleti-ma de negative, dar lista asta nu creaza nimic altceva decat si mai mult haos. Cu tot respectul fata de Dan - ca doar suntem prieteni - o astfel de lista ca cea creata de el nu e decat extrem de vaga si poate fi interpretata gresit, mai ales ca nu pot fi oferite toate informatiile intr-un tabel.
E de apreciat intentia lui Dan, insa nu cred ca ar ajuta prea multa lume, ba chiar cred ca poate crea si mai multa confuzie.
Eu zic ca cel mai bine e sa lasati oameni sa isi prezinte ofertele asa cum vor ei, bineinteles, fara sa spameze thread-urile si fara sa dea bump-uri inutile.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Mi se pare o idee buna si e ok ce vad pe google docs acum. Desi cam prea multe detalii. Nu cred ca in nisa asta va da cineva sort dupa pretul unui cuvant si il va alege pe cel mai ieftin.
Pentru mine doar 2 coloane sunt importante: URL profil seopedia si URL thread seopedia. Pana nu citesc cel putin 2 pagini cu posturi de la alti useri seriosi care recomanda serviciul nici nu ma obosesc sa dau un PM![]()
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
@Alecs - a venit din nevoi personale crearea acestei liste. Si m-am gandit ca ar fi si un lucu bun pentru comunitate. Poate ii ajuta si pe altii.
Ma gandesc si la un mic sistem de review-uri, dar nu stiu inca daca se paote si cum s-ar putea face.
Informatiile celelalte poate nu sunt utile pentru tine, dar altii le-ar putea considera utile. (eu de exemplu)
Ma bucur ca totusi iti place ideea![]()
Trust, but verify.
1. Daniela
2. 6 RON/300 de cuvinte
3. Articole SEO si Medii
4. PM pentru exemple
5. Capacitatea maxima - 3-4 articole/zi
6. Termen de livrare: 2-3 zile
7. Oferta permanenta
8. Doar in limba romana. Plata prin paypal sau transfer bancar
Content writer & marketing afiliat
S-a modificat primul post al acestui topic.
Am adaugat pe toti cei care au pus oferta lor. Sper sa va fie utila lista si ii astept si pe ceilalti care mai scriu continut.
Pentru modificari si adaugirti, lasati mesaj aici.
Multumesc
Trust, but verify.
Sugerez sa mai adaugam o rubrica unde writeri sa zica daca sunt dispusi sa adauge articolele direct in wp cu H-taguri, cu 2-3 taguri si 1-2 imagini, si cat ar costa asta in plus fata de articolul standard ( daca costa )
Codeinwp.com - Wordpress experts
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)