Plata cu cardul - metoda de plata in magazinul online
Salut
Uite o mica povestire despre cum am ajuns noi sa acceptam carduri pe magazin.
Din start am avut de ales intre epayment.ro si procesor.ro. Erau singurii care ne contactasera sa ne propuna asta. Si cum aveam sa aflam mai tarziu, chiar singurii de pe piata. Asta in cazul in care nu crei sa te complici cu un contract cu banca X.
A castigat procesor.ro datorita vitezei de raspuns la mesaje si a impresiei initiale asupra client service.
Trimis contract, citit contract, semnat contract. Ca in orice hartie de genul acesta este pe undeva o clauza de confidentialitate...dar cred ca nu este nici o problema daca spuna ca conditiile financiare au fost:
- o suma (taxa de inrolare se cheama parca) platita o singura data
- un fee lunar pt administrarea contului
- un comision pe care noi l-am gasit acceptabil. Mare comparativ cu "afara" dar acceptabil.
Procurarea unui SSL (procesor.ro accepta numai GeoTrust sau Verisign) GeoTrust, am preferat sa-l luam de la Securizat.ro (tot Dottcommerce - procesor.ro) pentru ca aveam factura "made in romania". Il puteti lua de afara la jumatate de pret dar fara factura romaneasca.
Integrarea modulului de plata online a fost treaba de jumatate de ora...si dupa ce am facut teste peste teste cu ce carduri bancare am gasit la prieteni, am spus "a trecut testul".
La peste 6 luni de la prima comanda platita online...totul merge ca uns.
Cu siguranta nu am acoperit toate aspectele neclare...asa ca astept intrebari cu draga inima.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.