Dupa topicul lui tataraseni mi-a traznit o idee de director cum nu am vazut pana acum. Ce moduri de plata online exista pentru inscriere?
Dupa topicul lui tataraseni mi-a traznit o idee de director cum nu am vazut pana acum. Ce moduri de plata online exista pentru inscriere?
moneybookers ?
paypal mi-as dori si eu dar nu livreaza in Ro. Ma gandeam la 2CO
2CO sau SwREG (care accepta si CC si Paypal)
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Se livreaza si in Romania. Eu azi mi-am facut cont
By the way, pentru ei tot comunisti suntem... (ma refer la steag+stema) https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...ntries-outside
Stiu ca paypal a acceptat Ro dar din informatiile mele suntem pe send-only momentan. Nu putem primi bani, putem doar face plati.
Ms Cristi
poti incerca toate modalitatile.. card, moneybookers, e-gold si care mai sunt.. si paypal daca ai pe cineva intr-o tara care acepta si recive...
Dar TU tot nu poti intra in cont.
La prima accessare cu un IP Romanesc (pe un cont creat specific pentru alta tara, deci alte conditii), este un warning intern, si detinatorul contului este anuntat prin e-mail, iar la a doua accesare se suspenda contul pentru suspiciune de frauda.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cristi stiu ca tu lucrezi cu 2CO, se poate si pe persoana fizica sau doar pe firma?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)