Lauretiu daca tot ai deschis acest topic, ar fi cazul s-a mai raspunzi si tu sau sa citesti tot,ca am vazut ca nu prea tii cont de parere.
Sunt pe piata de vreo 4 anisori cu un magazin online cred in topuri.
Ce ti-as recomanda pe online niciodata nu esti sigur nici macar noi care e ceva stabil
Nu po-ti DEMARA ce va gen EMAG.ro este imposibil daor sa ai 1 milionde de euro pentru reclama in toata tara magazine angajati chirii,banere in fiecare oras,plus pe autostrada cam asa au ei.Degeaba vii cu pret mic,daca nu intra nimeni pe site,Un programator bun s-au 2 costa exact (destul de mult)ca asa am inteles ca vrei un bussines mare online...
Seo sa faci daca m-ai stie dreq cineva ce face google asta,Dupa ce ce termini tot site etc tot tot tot.
E posbil sa nu vinzi nimik deci,investitia poate fi degeaba sau poate fi extraordinara.
Online nu m-ai esti sigur , au cazut branduri nu site-uri fara nume.
Si asculta parerilor colegilor de pe forum, multi din ei au afaceri online.Deci experienta se castiga in timp,calitatea serviciilor se invata in timp,greselile se repara ca sigur vor exista.
Deci iti dorim mult succes si sper sa te ajute ce au scris colegii
Ultima modificare făcută de scoopo; 10th August 2012 la 14:53.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)