Te intreaba in posturi de unde sa cumpere sau cum?
Poti face o lista cu piesele necesare pentru schemele respective + link de afiliat de unde se pot achizitiona. Trebuie doar sa gasesti o metoda f buna de a ascunde linkurile.![]()
Te intreaba in posturi de unde sa cumpere sau cum?
Poti face o lista cu piesele necesare pentru schemele respective + link de afiliat de unde se pot achizitiona. Trebuie doar sa gasesti o metoda f buna de a ascunde linkurile.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Partea cu piesele necesare si link afiliat am inceput sa o fac de 2 zileCrezi ca ar trebui neaparat sa ascund linkurile? Oricum linkul ii duce pe alt site si isi dau seama, poate doar ca nu o sa mai dea clic pe link... Chiar azi m-a intrebat unul cum facem sa cumpere si el niste detectoare de metale si i-am dat link de afiliat, spunandu-i ca eu nu le vand, dar ii recomand acest magazin. Mi-a raspuns ca vrea 70 bucati, cum facem sa i le trimit
I-am mai trimis inca un email in care i-am explicat mai bine si n-a mai raspuns. Ramane sa vad daca primesc comisionul de 245 dolari
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)